Hjem > Om os

Sanway Professional Audio Equipment Co, Ltd er en førende professionel lydteknologi leverandør. Baseret i Guangzhou, Kina, vi er en producent, der har specialiseret sig i pro audio effektforstærker og line array-system, forskning og udvikling, salg, teknisk ekspertise og kundesupport. Gennem løbende tilbyde top kvalitet og service siden 2006, har vi fortjent et misundelsesværdigt ry både herhjemme og i udlandet. Såsom vores 4 kanals effektforstærker FP10000Q har få masser af tilfredsstillende feedback.

Vores ingeniører og teknikere har stor erfaring i PA SOUND branchen i mere end 20 år. Kontinuerlig forskning og udvikling sikre, at vores produkter af høj kvalitet kunne give dig den konkurrencefordel til dine kunder og marked.

Vores vigtigste produkter består af DSP Power Amplifier; Digital effektforstærker; Switching Power Forstærker; 1CH, 2CH og 3CH Klasse-D Powered Forstærker Moduler med DSP; Aktiv linje Array; Passiv Linje Array; Indendørs og udendørs Professional Højtalere; Digital Speaker processorer og Perifere elektroniske produkter mv, der er almindeligt anvendt i forskellige Touring Performance, Teater, stadioner, Commercial Hoteller, Natklub, Auditorium; Multi-funktion værelser, konferencelokaler, Bryllup og andre Professional Venues.We altid holde og følge princippet at gøre forretninger:

Det samme produkt, vi vinder med kvaliteten;

Den samme kvalitet, vi vinder af prisen,

Samme pris, vi vinder af tjenesten.

Vi håber inderligt, at kontinuerte forretningsforbindelser kan etableres, og du har tillid til, at vi altid gør vores bedste for at realisere gode forretningsforbindelser med vores kunder.