Hjem > Om os

Sanway Professional Audio Equipment Co., Ltd. er en førende professionel lydteknologileverandør. Baseret i Guangzhou, Kina, er vi en producent, der specialiserer sig i pro lydforstærker og line array system, forskning og udvikling, salg, teknisk ekspertise og kundesupport. Gennem løbende at tilbyde produkter og service af højeste kvalitet siden 2006 har vi' vi har opnået et misundelsesværdigt ry både hjemme og i udlandet. Såsom vores 4-kanals effektforstærker FP10000Q har fået masser af tilfredsstillende feedback.

Vores ingeniører og teknikere har lang erfaring i PA SOUND-branchen i mere end 20 år. Kontinuerlig forskning og udvikling sikrer, at vores produkter af høj kvalitet kan give dig konkurrencemæssige fordele for dine kunder og marked.

About-us-图片.jpg

image

Vores vigtigste produkter består af DSP-forstærker; Digital forstærker; Switch effektforstærker; 1CH, 2CH og 3CH Class-D Powered forstærker moduler med DSP; Aktiv linjearray; Passive Line Array; Indendørs&forstærker; udendørs Professionelle højttalere; Digitale højttalerprocessorer og perifere elektroniske produkter osv., Som er meget anvendte i forskellige turneringsforestillinger, teater, stadioner, kommercielle hoteller, natklub, auditorium; Multifunktionelle rum, konferencelokaler, bryllup og andre professionelle spillesteder. Vi holder og følger altid princippet om at gøre forretninger:

Det samme produkt, vi vinder af kvaliteten;

Den samme kvalitet, vi vinder med prisen,

Samme pris, vi vinder ved tjenesten.

Vi håber inderligt, at der kan etableres løbende forretningsforbindelser, og vi stoler på, at vi altid gør vores bedste for at opnå gode forretningsforbindelser med vores kunder.