Hjem > Om os

Sanway Professional Audio Equipment Co., Ltd. er en førende professionel leverandør af lydteknologi. Baseret i Guangzhou, Kina, er vi en producent, der er specialiseret i pro lydstyrkeforstærker og line array system, forskning og udvikling, salg, teknisk ekspertise og kundesupport. Gennem kontinuerligt at tilbyde produkter og service af højeste kvalitet siden 2006 har vi opnået et misundelsesværdigt ry både hjemme og i udlandet. Såsom vores 4-kanals effektforstærker FP10000Q har fået masser af tilfredsstillende feedback.

Vores ingeniører og teknikere har lang erfaring i PA SOUND-industrien i mere end 20 år. Kontinuerlig undersøgelse og udvikling sikrer, at vores produkter af høj kvalitet kan give dig den konkurrencefordel for dine kunder og marked.

About-us-图片.jpg

Vores vigtigste produkter består af DSP strømforstærker; Digital strømforstærker; Skifteeffekt Forstærker; 1CH, 2CH og 3CH Class-D drevne forstærkermoduler med DSP; Aktiv linje array; Passiv linje array; Indendørs og udendørs Professionelle højttalere; Digitale højttalerprocessorer og perifere elektroniske produkter osv., Der er vidt brugt i forskellige turneringsopførelser, teater, stadioner, kommercielle hoteller, natklub, auditorium; Multifunktionsrum, konferencelokaler, bryllup og andre professionelle spillesteder. Vi holder og følger altid princippet om at gøre forretninger:

Det samme produkt vinder vi med kvaliteten;

Den samme kvalitet, vi vinder med prisen,

Samme pris vinder vi med tjenesten.

Vi håber inderligt, at der kan etableres kontinuerlige forretningsforbindelser, og stol på, at vi altid gør vores bedste for at få gode forretningsforbindelser med vores kunder.