Hjem > Udstilling > Indhold

Forbedret version: Sanway Audio DSP forstærker med APF

Jun 20, 2018

Fra sidste måned er vores DSP-forstærkere blevet tilføjet en APF (All Pass Filter til fase kontrol), så DSP-funktionen i forstærkeren blev mere alsidig.

APF.png

Hvad er APF?

Et all-pass filter er et signalbehandlingsfilter, der passerer alle frekvenser ligeligt i forstærkning, men ændrer faseforholdet mellem forskellige frekvenser. De fleste typer af filter reducerer amplitude (dvs. størrelsen) af signalet, der påføres det til nogle værdier af frekvens, mens all-pass filteret tillader alle frekvenser gennem uden ændringer i niveau.


APF i lydapplikation

All-pass filteret er en vigtig byggesten for digitale audiosignalsystemer. Det hedder allpasset, fordi alle frekvenser er `` bestået '' på samme måde som i lowpass-, highpass- og bandpass-filtre. Med andre ord er amplituderesponsen af et all-pass-filter 1 ved hver frekvens, mens fasesponsen (som bestemmer forsinkelsen versus frekvensen) kan være vilkårlig.


(a) Overføringsfunktion

(b) Impulsrespons

c) frekvensrespons

(d) kortlægge dens impulsrespons, størrelse og fase respons.


Introduktionen af Sanway DSP-forstærker:


Sanway DSP-forstærker integreret frontpanel med kanalvalg, volumenknapper, indgangs- og udgangsdiodemåling, intuitive navigationsknapper, strømknap og LED-indikator.


For nemheds skyld har den 20 fabriksindstillede konfigurationer, som kan ændres og gemmes i brugerens forudindstillinger.


Med kraftfuld egenkorrekturbehandling maksimerer den lydgengivelsen af Sanway-højttalere.


Med sin to-kanals fulde funktion indbygget højttaler DSP, med parametrisk EQ-filtre, grænseoverskridende og justeringsforsinkelse, eliminerer det behovet for udenbords højttalerprocessorer.


Denne fleksible forstærker drev næsten ethvert højttalersystem eller konfiguration ved at distribuere total forstærkerkraft over en eller to kanaler.


Funktioner

1. DSP-funktion: Dæmp, Polaritet, Gain, EQ, Xover, Limiter.

2. Ethernet-funktion (Wi-Fi): For at styre mange forstærkere med en computer

3. Crossover-filtre: Hver udgangskanal kan indstilles som LPF, HPF og APF, Butterworth, Bessel, Linkwitz-Riley.

D10Q.jpgD10Q-and-D.jpg