Hjem > Udstilling > Indhold

Sanway W8LC og WSX Bring et nyt niveau lydkvalitet til åbningsceremoni af skole sportskonkurrence i Peru 2018

Jun 13, 2018

Afholdt den 15. maj 2018 er Sanway W8LC enkelt 12-tommers line array højttaler og WSX single 18 "sunwoofer udstyret med åbningsceremonien af skolespil konkurrence. For at sikre, at denne åbningsceremoni løber med succes, tager vores kunde til hjertet for at forberede denne ceremoni i en periode. Under denne begivenhed er der 20 W8LC, 4 WSX, som gav en særlig lydoplevelse til 6000 publikum. Vi fik meget rost efter denne åbningsceremoni. Det er så perfekt.

W8LC-and-W.jpg

Om W8LC's kraftige udendørs højttaler, som er en professionel, tre-vejs og fuld-range højttalere, ideel til installerede lydforstærkningsprogrammer, der kræver høj effekt i et stilfuldt kabinet.

WSX er en single18 inch pro subwoofer højttaler, der er designet til at gengive meget dybe basfrekvenser med maksimal effektivitet, hastighed og effekt. Disse passive line array lydsystem er i den mest krævende touring situation, hvor ekstreme niveauer af røv er påkrævet.

W8LM-babad.jpg

"Vi er meget glade for dette arbejde fik meget ros, det er så spændt," siger vores kunde.


Denne åbningsceremoni af skole sport konkurrence var en perfekt storm af ting, der kommer sammen for at skabe en fantastisk oplevelse for publikum.

wsx.jpgW8LC.jpg