Hjem > Nyheder > Indhold

Opsætning af et netværk for lettere systemkontrol og overvågning af digitale strømforstærkere

Jun 08, 2017

Med udviklingen af ​​teknologi er lydsystemet blevet forbedret hurtigt, i dag skal vi tale om oprettelse af et netværk for nemmere systemstyring og overvågning af digitale effektforstærkere.

Vi er alle bekendt med computernetværk. De lader en gruppe computerbrugere dele filer, dele en fælles printer eller dele almindelige diskdrev.


Netværk bruges også til lydsystemer. Hvorfor vil du gerne netværk dine lydkomponenter? Lydnet muliggør nem kontrol og overvågning af effektforstærkere og digital signalbehandling og hurtig overførsel af lyd- og firmwarefiler mellem komponenter.


I mange koncert lydsystemer er strømforstærkerne utilgængelige fra FOH, fordi de er placeret på scenen for at forkorte højttalerkabler og reducere strømforbruget. Også i mange opsætninger er de suspenderede højttalere utilgængelige under en forestilling. Vi kan lide at overvåge og kontrollere disse forstærkere og højttalere fra FOH. Netværk gør det muligt for os.


Med netværk kan du udføre disse funktioner fra en computer:


(1) Kontroller ydeevnen for strømforstærkere, der befinder sig i en fjernplacering (f.eks. På scenen)

(2) Kontroller tilstanden for højttalere (åben, kortsluttet)

(3) Diagnostiser strømforsyningsproblemer

(4) Overvåg AC netspænding

(5) Juster forstærkningen af ​​effektforstærkere

(6) Juster DSP, der er tilsluttet eller indbygget i strømforstærkere - såsom begrænsning og EQ

(7) Send digital lyd og data på et enkelt kabel (hvis du bruger CobraNet)

(8) Opgrader komponent firmware. Download firmwaren på din computer, og overfør den derefter til en komponent via Ethernet.

(9) Kontroller systemniveauet baseret på omgivende støj

(10) Styr og monitor et fjernt lydsystem via internettet.


For nylig lancerer Sanway Audio en ny serie DSP-forstærker med Ethernet for at give mere praktisk brugervenlighed til kunder.


Hvad er Enthernet?


Det er en af ​​typer netværk, en populær standard for kommunikation på et netværk. Et RJ-45 Ethernet-stik findes på bagsiden af ​​de fleste computernetværkskort. Datahastigheden for almindelig Ethernet er 10 Mb / sek. Fast Ethernet (også kaldet 100Base-T) kører ved 100Mb / sek og anbefales til lydarbejde.


D10Q 4CH digital DSP lydforstærker og D 14 K 2CH lyd digital DSP forstærker ; som kombinerer den ekstremt kraftige forstærkning med uovertruffen signalbehandling og lydstyring. Kernen i systemet er konceptets samlede integration af alle enheder - herunder Eternet, signalbehandling, forstærkere, strømforsyning og tilsluttet netforsyning.

D10Q and D14.jpg

D10Q (2).jpg

Eternet function on power amplifier.jpg