Hjem > Nyheder > Indhold

Audio Mixer Software Type

Jun 22, 2017

Audio Mixer Software type

Der er to slags blandere, en er "softwaretype" af mixeren, den ene er "hardware type mixer."

En oversigt editor

Mixerens softwaretype er et antal lydfiler, linjestykke lydsignalblanding, syntese af individuelle lydfiler; hardware type mixer, er en række lydsignaler (4 input, hele vejen output); Indstil shunt volumensknappen, indgangssignalets blandede udgang via maskinens indvendige kredsløb.

Sammenfattende kan blandingen af ​​softwaretypeblanderen være digitale lydfiler og linieindgangssignaler, udgangen er en digital lydfil og maskinvaretypen af ​​mixerblandingsindgangen til forskellige linjer analog lyd Signal, udgangen er stadig en analogt signal. På grund af de forskellige principper er softwaretypen af ​​mixer- og hardware-typen af ​​mixerapplikationer også meget forskellige, førstnævnte bruges hovedsagelig til lydbehandling, som hovedsagelig anvendes til lydindstillinger.

Funktionsredigering

Software type mixer, den mest repræsentative er den blandede konge, dens funktioner er:

Ubegrænset multi-format optagelse: fra mikrofonen, systemet og mange andre enheder i realtidsoptagelse af lyden, for at understøtte multi-enhed selektiv optagelse kræver optagelse ikke midlertidige filer og kan gemmes som WAV / WMA / MP3 og mange andre populære formater. I optagelsesprocessen tillader også lyden af ​​mænd og kvinder at lyde behandling!

Musik remix optagelse funktion: giver dig mulighed for at vælge en sang (lyd eller video), og derefter dens forskellige effekter behandling, såsom at holde den originale sang samtidig rytme behandling eller mandlige og kvindelige stemme konvertering behandling. I blandingsprocessen kan du også justere parameternes effekter til enhver tid, som en professionel mixer sådan! Med disse blandinger kan du oprette en hurtig sang med en anden stil end den originale musik eller en hurtig sang som en disco-type eller en mere blid baggrundssang! Derefter gemmes din nyoprettede sang som en ny lydfil.

File Mixing funktion: Understøtter at klippe en sang (lyd eller video) og udøve en falsk effekt på slutdelen eller øge volumenet af den originale musik, samtidig med at den kan blandes med anden musik og tillade det at blive gemt som en WAV / WMA / MP3 og mange andre populære formater.

Brug redigeringer

Blanderen er ikke kun egnet til familiesang, men kan også bruges til scener, konferencerums multiplayer møder. Kan bruges i flere enheder i serie. Hvis du har brug for mere end en mikrofon på samme tid, kan du også vælge multifunktionsblander (12 input, hele vejen output.) Kraftfuldt fire-i-et-kredsløbsdesign: Du kan opnå input fra fire grupper af lydsignaler , og hver gruppe af kredsløb forstyrrer ikke hinanden, ingen crosstalk.

Hver signalindgang har en separat volumenregulator, det interne kredsløb ved hjælp af verdens anerkendte audio op amp IC: NE5532 eller JRC4558 operationsforstærker for at sikre, at lyden er klar og smuk.