Hjem > Nyheder > Indhold

Køb en forstærker har jeg brug for en DSP eller ej

Oct 18, 2017

For nylig er vores digitale effektforstærker med DSP populær; kunder er meget til at købe denne vare. Dog vil nogle af kunderne spørge, "Jeg vil købe en forstærker, men jeg ved ikke, hvilket emne der er bedre, DSP forstærker eller skifteforstærker ?


I dag er det en digital alder; Audio-processing design er nu software-centreret, ændringer kan gøres hurtigere med mindre indflydelse på designplanen. Som følge af disse fordele er den digitale DSP-forstærker kommet langt i løbet af få år og forventes at blive den dominerende lydforstærker teknologi på markedet fra fem til 10 år.


Hvad er DSP-forstærker?


For det første skal vi kende DSP, forkortelsen af ​​"digital signalbehandling", videnskaben om at bruge computere til at forstå disse typer data. Dette omfatter et bredt udvalg af mål: filtrering, talegenkendelse, billedforbedring, datakomprimering, neurale netværk og meget mere. DSP er en af ​​de mest kraftfulde teknologier, der vil forme videnskab og teknik i det enogtyvende århundrede. Antag, at vi vedhæfter en analog-til-digital-konverter til en computer, og bruger den til at erhverve en del af rigtige verdensdata.


Fordelene ved DSP:


I DSP kan det digitale system kaskade uden problemer med indlæsning.

I disse digitale kredsløb kan reproduceres let i store mængder til forholdsvis lavere omkostninger.

De digitale kredsløb er mindre følsomme for tolerancer for komponentværdier.

Disse transporteres let, da de digitale signaler kan behandles udenfor.


Har jeg brug for en DSP eller ej?


Hvis du spørger os, om du har brug for en DSP-forstærker eller ej, så vil vi gerne vise, at du først er DSP-fordele.


(1) Gem dine penge


For at tage vores DSP-10KQ 4-kanals digitale DSP-forstærker som eksempel: Den består af en 4-kanals omskifterforstærker og en 4in & 4out DSP digital processor . DSP-funktionen herunder, Dæmp, Polaritet, Gain, EQ, Xover, Limiter. De 20 fabriksindstillede konfigurationer, der kan ændres og gemmes i brugerindstillingerne. Med kraftig egenkorrektionsbehandling forøger den den ultimative lydgengivelse af Sanway-højttalere. Den digitale signalbehandling kan ændres ved at ændre programmet i et digitalt programmerbart system. Som du kan se, har vores DSP-forstærker hele funktionen af ​​digital processor, så du behøver ikke at købe en anden processor mere.

(2) Reducer muligheden for kabelfejl


Derudover tilføjer vi også en Ethernet-funktion på forstærkeren, så du styrer mange stykker forstærkere på en computer af Wifi uden mange netværkskabler. Det sparer ikke kun penge til kablerne, men reducerer også DSP-kontrolbrud på grund af kabelfejl.

Som du kan se DSP-forstærkeren består ikke kun en afbryderforstærker og en digital processor, men har også Ethernet-funktionen. DSP forstærker giver praktisk brug for dig.

Eternet function on power amplifier.jpg

Hvis du gerne vil vide mere om Sanway Audio effektforstærker med indbygget DSP, bedes du venligst kontakte os.