Hjem > Nyheder > Indhold

Colombia - Sanway S1210 Line Array og RS18 Subwoofer giver uforglemmelig ydeevne i en fejring af 50-årsdagen for universitetet

Feb 20, 2019

Colombia -GEO S1210 line array og RS18 subwoofer giver uforglemmelig ydeevne i en fejring af 50-årsdagen for universitetet.

Sanway-GEOS1210-line-array-in-Colombia

En af vores kunder tilbyder eventplanlæggere og promotorer store arrangementer, herunder lyd, belysning, arrangementshåndtering og meget mere. For bedre at kunne betjene deres kunders behov med hensyn til kvalitet, omkostning og effektivitet var han på markedet for kompakte line-højttalere, der leverer utrolig lydkvalitet, samtidig med at implementeringsprocessen for multi-vendor-arrangementer strømlines.


Han fortalte os, at han fik live show-projekt i en fejring af 50-årsdagen for universitetet. Dette projekt blev afholdt i en udendørs fase, og bør dækkes 3000 til 3500 studerende og lærere.


I henhold til universitetets budget og krav stiller vi et passende tilbud til kunden. Han var meget tilfreds.


Hovedgiret bestod af 6 enheder GEO S1210 single 12 inch line array fløjet pr. Side over 4 enheder main bass RS18 dual 18 tommer subwoofer. en enhed D10Q CH DSP forstærker og 2 enheder D14 2CH DSP forstærker blev brugt til at drive hoved riggen.


"Jeg er meget imponeret over lydsystemet og forstærkere" klienten sagde.


GEO S1210 er en skalerbar høj output lyd lyd linje array. Med en smal Q-værdi af punktlydkildehøjttaleren kan brugen af patenteret HRW-hyperbolisk refleksionsbølge-kilde-teknologi sætte mange enheder af GEO S1210-højttaler ind i et linjearray. GEO S1210s smukke design er for hele den stærke lyd af applikationen. Dens design kan bruges til fast installation og mobile forestillinger. Det er det høje lydsystems høje omkostningseffektivitet.


RS18 bruger to 18 "lange udkørere i et birk krydsfinerskab til at udvide lavprofil, højt udgangssystem. Den nye teknologi tillader akustisk afstand fra bagtil til forreste sektioner til altid at stige, da frekvensen falder. RS18 er alsidig til installationer og touring krav, hvor store format sub-bas kabinetter er påkrævet.