Hjem > Nyheder > Indhold

Digital Power Amplifier Basic Circuit

Jul 18, 2017

Digital Power Amplifier Grundkreds

Digital forstærker "på grundkredsløbet findes allerede i klasse D-forstærkeren (indenlandsk kendt som klasseforstærker.) Teorien viser, at klasse D-forstærkerens effektivitet kan nå 100%. Men der endnu ikke findes de ideelle switching komponenter, vil uundgåeligt producere En del af strømforbruget, hvis brugen af ​​enheden er dårlig, vil tabet være større, men under alle omstændigheder er dens amplifikationseffektivitet stadig mere end 90%.

På grund af fordelene ved strømforbrug og lydstyrke bruges den digitale forstærker først til energibesparende billyd og krævende basaktive højttalere. Med den hurtige udvikling af forbrugerprodukter som dvd-hjemmebiograf, mini stereoanlæg, set-top box, pc, LCD-tv, fladskærm og mobiltelefon, især SACD, DVDAudio og anden høj prøveudtagningsfrekvens af nye lydkilde specifikationer, Systemets udvikling fra stereo til multikanals surroundsystemer har accelereret udviklingen af ​​digitale forstærkere. I de seneste år var prisen på digital effektforstærker faldende, patentet på dette område er også uendeligt.

For det første, klasse D udgangseffekt og strømforbrug og klasse AB effektforstærker forbrug forhold

Anvendelsen af ​​lavfrekvent lydsignalmodulering af en fast højfrekvent pulsbredde på en forstærker er kendt som klasse D-forstærker og nogle mennesker kaldes digital lydforstærker, hans største funktion er effektiviteten er særlig høj (teoretisk kan nå 100% den faktiske Mere end 85%), ved hjælp af meget små elektroniske enheder kan skabe en meget høj effekt lydforstærker.

Lav effekt, dvs. 1W-3W effektforstærker, effektiviteten af ​​klasse AB effektforstærkere og klasse D effektforstærkere er ca. AB = 15% og D = 75% under det samme afspilningsindhold. Ved afspilning af 1W-musik forbruger Class AB-forstærkere 6,7 W strøm, men klasse D-forstærkere forbruger kun 1,33 W under de samme afspilningsforhold. Derfor kan brugen af ​​klasse D-forstærkeren forlænge batteriets levetid på op til 5 gange (6.7W / 1.33W). Lavt strømforbrug Ud over mobiltelefoner, DVD, MP3 og PMP ud over nogle populære produkter som f.eks. IPod, mobiltelefoner og digital fotoramme. I tilfælde af mellemstrøm, det vil sige effektforstærkeren 10W-30W, effektforbruget af klasse AB effektforstærker og klasse D effektforstærker er henholdsvis AB = 25% og D = 80 i tilfælde af stemmeafspilning i samme afspilningsindhold%.

Ved afspilning af 10W af stemme skal Class AB-forstærkeren forbruge 40W strøm, men klasse D-forstærkeren på samme betingelser for kun at spille et tab på 12,5Watt. Så brugen af ​​effektforstærkeren i klasse D kan reducere omkostningerne ved strømforsyning næsten 3 gange (40W / 12,5W), og klasse D-forstærkeren, der genereres af 2,5W-varmen, kan konstrueres af den generelle strømforsyning og PCB-design uden yderligere varme håndvask. I tilfælde af høj effekt, det vil sige, at 100 W-200 W klasse D digital effektforstærker i billyden også vil have plads i denne højeffekt under klasse D-forstærkeren, kan stadig ikke bruge køleskabet, men varmen spredningsområde og varmeafledning end AB-klasse-forstærkere skal være små. På grund af højeffektivitetsgrunde kan klasse D-forstærkeren ikke starte bilmotoren i tilfælde af længere brug af tid uden at forbruge for meget batteristrøm, klasse D strømforstærker til at blive den nuværende bil Sound of de vigtigste applikationsprodukter.

Mr. Tudor fra det elektroniske produktionsnetværk, der som D-klasse digital lydforstærker teknologi er meget moden, klar til at designe nogle af de mere repræsentative for D klasse digitale lydforstærker kredsløb og forstærker dedikeret lydkraft for alle at lære og producere.