Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan Sanway Classic KARA Compact Line Array System blev den populære vare blandt vores kunder?

Aug 08, 2019

I de sidste 3 år vandt KARA absolut bedst sælger blandt Sanway professionelle line array-systemer, der eksporteres over hele verden, sorteret i slutningen af juli 2019.

Hvorfor denne kompakte dobbelt 8 tommer line array kabinet tiltrukket så mange klienter interesse? I dag vil Carrie fortælle dig grundene.

1. Kompakt design af linjestrukturstruktur, kraftfuld, leveret struktur af krystallyd indeni. Som du alle kendte, blev den større størrelse og den større højttalerdriver inde i linieopstillingen så ramt for mere end 5 år siden. I de seneste år søger slutbrugerne linjerumskabe med mindre og mindre størrelse med høj SPL, høj outputstyrke og klar lydkvalitet. I denne situation blev KARA produceret til markedsføring. Den smukke og lette skabskasse er let at transportere og hænge op. Døm ikke det efter dets lille udseende, haha! Det er så kraftfuldt, selvom det er med en lille krop.

2. Skabskasser med bjergkrydsfinér af høj kvalitet, installeret med høj pålidelighed neodymiumhøjttalerdriver inde. Vi installerer to stykker 8 tommer neodym woofer og en enhed 3 tommer højfrekvens driver inde. “Wow! det er så magtfuldt og klart med bare små enheder inde! ”sagde Mr. Far.   Sanway-lyd jager altid målet “Kvalitet og service først”, som er den succesrige forretningsfilosofi gennem 13 år. omhyggeligt arbejde og manuel samling af varerne gør det viralt for oversøisk marked.

For nylig lancerede vi også en aktiv version af KARA . Sanway tilpasset to-vejs dsp aktivt modul er installeret inde. For at gøre dette line array kan aktiv kabinet anvendes uden for regnvejrsdage, vi gør det også med et fleksibelt dæksel på det aktive modul.

image

At se er at tro. Lad os se, hvad vores klienter siger om denne kraftfulde mini-line array-genstande. At kende er den seneste feedback fra vores midtasiatiske klient Mr. F, der har taget 20 stk passivt KARA-system i juni 2019.

KARA feedback 1

kara feedback