Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan vælger du subwoofer til en begivenhed?

Oct 30, 2018

I denne gyldne oktober er Sanway Audio workshop i sin travle tid. I dag er der en batch line array og en batch dual 18 "subwoofer kabinet box SB28 er færdig. De er klar på vej til vores endelige marked.

SB28 dual 18 "subwoofer kabinetkasse. Det er en ideel ledsager til store format systemer i stablede eller fløjede implementeringer. Den er designet til at udvide frekvensresponsen i store format systemer. Med to 18" direkte udstrålende transducere monteret i basreflex indstillet kabinet, kan den tilbyde standard eller kardioid-ledningsevne ved at kombinere fysisk implementering og den passende forudindstillede, og leverer et højt SPL med lav forvrængning.

Sanway SB28 dual 18 inch subwoofer

Der er et spørgsmål: Hvordan vælger du en subwoofer kabinet boks til en begivenhed? Vores råd følger: For det første skal vi finde ud af oplysningerne fra arrangementet.

1> Hvilken slags begivenhed er det? Indendørs eller udendørs?

2> Hvor mange mennesker vil blive dækket?

3> Behøver begivenheden mere lav frekvens?

Hvis det er indendørs begivenhed med mellemrum, især stedet er ikke så stort, vælger vi et subwooferskab med lavere SPL, blødere lydkvalitet. Vores Sanway WSX, WS218X, S8006 er velegnet til indendørs arrangement. Hvis det er udendørs begivenhed med større rækkevidde, anbefaler vi at vælge højere power longthrow subwoofer kabinet med højere SPL. Vores Sanway KS28, SB28, S8028, J-SUB ... osv. Er velegnede til udendørs arrangement.

Sanway SB28 dual 18 inch subwoofer