Hjem > Nyheder > Indhold

LA208 Active Line Aarray lydsystem installeret i et auditorium

Nov 01, 2019

LA208 Active Line Aarray lydsystem installeret i et auditorium

Sanway Audio LA208 dobbelt 8 tommer drevet line array og LA18 enkelt 18 tommer drevet subwoofer blev installeret på et auditorium fra Indian College i Bangalore by, hvilket leverede uberørt lyd til performance, præsentationer og begivenheder.

LA208-LA18-feedback-in-India 1

National Public college blev grundlagt i 1982 og er en af de kendte skoler i Indien. Med beslutningen om uddannelse fra regeringen begynder kollegiet at udvide deres tilmelding. Flere klasseværelser og andre faciliteter er nødvendige. En af vores kunder, Mr.Kumar, er ansvarlig for lyden af det nye auditorium der. Hans idé er at installere et kraftfuldt liniesystem med lydsystem, som er let at kontrollere. Efter at have foretaget research i Kina er hans investering at samle et omfattende Sanway Audio Professional-løsning aktivt line-array-system.

LA208 A feedback  1

Auditoriet dækker omkring 3000 publikum. For at imødekomme hans krav leverer Sanway Audio den aktive toplinieserie LA208, der består af 2x8 tommer og 1x3 tommer drivere med indbygget DSP-pladeforstærker og LA18 enkelt 18 tommer aktiv subwoofer. 6 stk LA208 dobbelt 8 tommer aktiv højttaler og 1 stk LA18 enkelt 18 tommer subwoofer blev hængt på scenen per side, hvilket leverede klasseledende lyd med strålende højder og dybe lavpunkter. M212 aktive gulvmonitorer giver adressehøjttalere og kunstnere med klar, forståelig lyd på scenen .

LA208-LA18-active-line-array-system-feedback

Hele systemet er vanvittigt! Lyder som jordskælv. ”Mr. Kumar sagde,” Dette system er let at håndtere. Indbygget DSP er meget praktisk at bruge til at styre systemet. Sanway Auido gav os mange understøttelser fra produktion af højttalere, DSP-indstillinger til installation. Stor tak for hjælpen. ”

LA208 Active feedback 2

LA208 aktiv pro line array og LA18 aktiv subwoofer er det innoverede lydsystem Sanway Audio i 2019. Det er perfekt til forskellige applikationer som udendørs og indendørs live show, teater, auditorium, ect.