Hjem > Nyheder > Indhold

Line Array Forbedre lydens klarhed

Sep 28, 2017

line array Forbedre lydens klarhed

Linear array højtaler lille historie

Linjære array højttalere i form af kolonne højttalere har været et halvt århundrede, foruden de amerikanske Rudy Bozak produkter, de andre produkter er for det meste kun en række stemme rækkevidde. De bruges sædvanligvis i et stærkt efterklangsområde, og deres smalle vertikale spredning kan undgå at stimulere ekkoområdet i sådanne rum, hvilket giver en højere Q (smal spredningsmodel) og kan således forbedre lydens klarhed. L-Acoustics V-DOSC højttaleren produceret i Frankrig har været meget populær i Europa og USA, og det er utvivlsomt den første til at fremvise rækken af ​​højttalere til koncertverdenen, at højttaleren kan opnå et højere lydniveau med mindre drivere og få et mere glat frekvensrespons af de lineære array højtalere produkter. Når vi alle indser, at i et givet lytteområde; løbet mellem drevene i det horisontale plan og i de fleste tilfælde i det vertikale plan vil ikke producere ulykkesinterferenskonflikt, begyndte konkurrencen.

Generelt vil en lineær lydkilde etablere en lydtrykbølgefront i et specifikt rækkevidde af bølgelængde (frekvens), bølgefronten var løs rundebogstav. Det er formet som en del af en kage, fordi overfladen af ​​bølgefronten kun i horisontalplanets ekspansion, så når afstanden fordobles, fordobles omfanget af dens virkning, hvilket betyder, at når afstanden fordobles, vil lydtrykniveauet Vil tabe 3dB. En ideel kilde til punktkilde, såsom en højttaler eller en ikke-lineær højttalerklynge, udsender en sfærisk bølgeform i stedet for en cylindrisk bølgeform. Bølgeformen af ​​denne bølgeform er fire gange omfanget af dens indflydelse på hver afstand, hvilket svarer til 6 dB, når afstanden fordobles og lydtrykniveauet reduceres. Dette er den sædvanlige antiintervallregel, som gælder for den energi, der udledes af alle punktkilder. Således er den største fordel ved array line højttaleren, at i tilfælde af et bestemt antal højttalere, dens langdistans transmissionsniveau end de ikke-lineære array højttalere, eller pege lydkilde højttalersystem meget kraftigere.

Forstyrre grafik

Dette er et udtryk, der anvendes i en diskret model, eller en række linehøjttalere. Du skal blot sætte, når du lægger nogle højttalerkoder sammen, fordi personen kører i lodret planposition fra aksen, så de er ude af fase, så deres vertikale spredningsvinkel reduceres. Jo højere koden er, jo mindre er vinklen på lodret spredning, og jo højere er følsomheden på aksen. På et vandret plan vil et multi-drev-array have det samme polaritetsmønster som et enkelt drev. Nogle mennesker tror, ​​at det horisontale system af højttalere vil være mere horisontale end grafikken på drevet, men de er forkerte, de skyldes den højere følsomhed for flere drev og lyden er mere høj dette fænomen forvirre. Kort sagt, den lineære array højttaler polaritet grafik og en enkelt drev grafik er konsistente.