Hjem > Nyheder > Indhold

Line Array Den samme amplitude og fase

Jun 07, 2017

Linjen array højttaler er et sæt justerede udstrålingsenheder arrangeret i en lige linje med samme amplitude og fase.

Selvom de er arrangeret i en lige linje, er dækningsvinklen anderledes. Begrebet line array højttalere er ikke kun i dag, først af den berømte amerikanske akustiske ekspert H. F Olsen lavet. I 1957 offentliggjorde Mr. Olsen den klassiske akustiske monografi "Akustisk Engineering" (Akustisk Engineering)

, Line-højttaleren er særligt velegnet til langvarig lydstråling. Dette skyldes, at line array højttalere kan give meget god vertikal dækning af direktiviteten for at opnå gode lydeffekter.

Til 1970'erne optrådte de tidligste line array højttalere, men når mode ikke er perfekt. Er "lydvæggen" formularen. Tusindvis eller endda hundredvis af højttalere niveau akkumulering, den vertikale stak for at danne lydvæggen, strømmen af ​​en million watt op for virkelig at ryste bjerget, imponerende. Men folk fandt hurtigt sine mangler, har ikke kun brug for mange talere, og den gensidige indblanding mellem højttalere, der gør lydkvaliteten forringet, ledningsevne, dækning påvirkes. På AES-konferencen i Europa i 1983 introducerede Philips begrebet en Bessel-funktionsgruppe ved hjælp af en enkel vægtningsfaktor for at løse dette problem. Men at oprette Bessel array skal hentes fra Philips selskabslicensen, men også betale den tilsvarende pris. Interessant er brugen af ​​line array højttalere af firmaet Bessel array af ikke-ord, hemmeligholdelse. Den nuværende brug af line array højttalersystemet er blevet fuldt forbedret, med den tidlige ustabilitet. I strukturen er også ret praktisk. Såsom dusinvis af kasser, inden for en time, kan du færdiggøre forsamlingen, hænge, ​​ledninger, straks i brug.

For det første, hvad er målet med et højkvalitets lydsystem? Giv en klart defineret fuld dækning fra sæde til sæde så konsekvent som muligt. Men den traditionelle højttalergruppemetode, som følge af samspillet mellem højttalere, der genereres af interferensen, for at nå dette mål, er der iboende begrænsninger.

Giv et system med bedre lydkvalitet (mindre kamfilter), bedre dækning og mere effektiv brug af forstærkeren.