Hjem > Nyheder > Indhold

Nyt lydsystem: J8 & J-SUB Line Array Højttaler og M4 Stage Monitor

May 19, 2018

Vores firma har for nylig udgivet ny line-højttaler og subwoofer J8 & J-SUB og sceneskærmen M4. Lav den fantastiske præstation af vokal og mellemfrekvens, og holdbar høj kvalitet på top højttaler og subwoofer.

J8-large-f.jpg

J8 er en 3-vejs bi-amped line array højttaler, funktioner med to 12 inch neodymium woofer, en hornloaded 10 tommer midterdriver og to 1,4 tommer exit kompression drivere med 3 "voice spole. Det er også designet med to 3 tommer HF kompression drivere installeret til en fabelagtig waveshaping enhed, som kan anvendes i line af helt J8speakers eller indarbejde med J-SUB.

J8-large-f (1).jpg

J8 kabinet er bygget op af højkvalitets birchwood og har en vejrbestandig finish for at sikre, at den kan bruges i udendørs applikationer. Forsiden af højttaleren er beskyttet af en stiv metalgitter med fire håndtag smeltet til siden og bagpanelet.


Højlys:

1. 2x12 "LF, 1x10" MF, 2x3 "HF neodymium drivere

2. Højkvalitets kompakt birkeskovskab

3. Flerlags vejrbeskyttet finish.


J-SUB er en superbas subwoofer. Det er en tovejs designet med tre 18 tommer lange udflugts neodym-chauffører. Det kan også beskrive, at fronten har to 18 tommer chauffører og en 18 tommer chauffør bagtil. J-SUB er et stort format flydende cardioids subwoofer, som har en melodisk og god lydydelse.

Højlys:

1.3x18 "LF neodymium drivere.

2. Høj kvalitet af birkeltræ kompakt kabinet.

3.Multi-lag vejrbeskyttet finish.


M4 er en 2-way high performance stage monitor, der er installeret med 1,3 "exit koaksial neodym-driver og bi-amped operationsboks. Det er også designet med en 15-tommers neodymium woofer, der giver en ydeevne vidunderlig lyd.

M4.jpg

Højlys:

1.1x15 "LF neodymium driver.

2.Impact resistent maling finish.

3.Passive interne crossover.

M4 (1).jpg