Hjem > Nyheder > Indhold

Forstærkerforstærkersektion

Aug 15, 2017

Strømforstærkerforstærker sektion

Nu er der mange former for forstærkerprodukter, funktionen er også anderledes, brugeren er ofte tabt, når den bruges, i slutningen strømmen ud af problemet, hvordan man korrekt reparerer det? Her er vi baseret på vores langsigtede erfaring med kunderne til at kommunikere, for at give kunderne et tankegang, håber at kunderne kan følge denne ide for at løse nogle af de små problemer, der opstår med forstærkeren.

1 er strømforstærkerdelen af ​​strømforsyningsspændingen nede (for eksempel forstærkerdelen af ​​spændingen er 45V positiv og negativ spænding med positiv og negativ spænding 20V at reparere), således at den er mere sikker.

2, reparer forstærker kredsløb, skal du sørge for at forstærker input til jorden kortslutning.

3, kan nogle strømforstærkere ikke fjernes fra reparation af strømrør. Når strømrøret er fjernet, kan det ikke måle midtpunktspændingen. Midtpunktspændingen er ikke positiv tryk er negativt tryk. Og er den positive eller negative værdi af forsyningsspændingen. Højttalerens højttalerkreds kan ikke trækkes på samme tid.

Bemærk: Det er normalt, at down-down-reparationen sandsynligvis forhindrer kredsløbets relæ i at fange. Tvivl ikke på, at midtpunktspændingen er for høj til at forårsage beskyttelse.

4, hvis frygt for kraftrør, kan du gøre det: midlertidigt med røret 2SA940, 2C2073 alternativ. Fordi den generelle hjemmeforstærker ikke er en del klasse. Opholdsstrømmen er ikke stor, vil ikke brænde rør, men røret skal fastgøres med køleskabet. Audition åbner ikke for meget lyd, så en lille højttaler audition.

5, skal biokredsløbskomponenterne på parametrene være korrekte. Bias triode pin, rør type skal være forbundet til valget.

6, er brugen af ​​røret "komplementært til røret" forstørrelsesparten β stort set det samme.

7, hver vej skal den positive og negative spænding være symmetrisk.

Front plus eller minus 12V eller positiv og negativ 15V også symmetrisk. Særligt billig forstærker, og en del af forsyningsspændingen er strøm fra forstærkeren, og derefter efter modstanden over forforsyningsniveauet. Lang tid vil den nuværende begrænsende modstand blive større, den generelle spændingsbegrænsende modstand er mindre end den negative spændingsbegrænsende modstand hurtig. Fordi en effektforstærker, positiv spændingskreds end det negative spændingsoperationskredsløb. Med andre ord er belastningen af ​​den positive spænding større end belastningen af ​​den negative spænding! Derfor vil asymmetrien for den positive og negative spænding direkte påvirke udgangsspændingsasymmetrien efter niveau.

8, kredsløbet er korrekt, du kan derefter få adgang til high-power tube test maskine. Gendan den oprindelige signalindgangskortkontakt. Spændingen er også genoprettet, det er bedst at bruge en regulator, langsomt fra lav til højspændingsregulator. Forbindelse med højttaleren for at lytte til der er ingen dårlig stemme, så længe kredsløbet ikke er forkert, bør der ikke være støj. Du kan derefter indtaste lydsignalet for at lytte.