Hjem > Nyheder > Indhold

Power Amplifier Output Power

Sep 28, 2017

Effektforstærker Udgangseffekt

Først forstår effektforstærkerens udgangseffekt og det maksimale strømforbrugsforhold mellem formålet med hvad? Intet er at bestemme det maksimale strømforbrug på scenen, ved at bruge tykt kabel, så hele lydsystemet altid arbejder i en sikker tilstand af elektricitet. Hvad skal baseres på strømforstærkeren for at bestemme størrelsen af ​​det samlede elforbrug?

For at afklare dette problem først for at finde ud af sammensætningen af ​​det samlede strømforbrug af forstærkeren. Forstærkerens samlede strømforbrug er sammensat af to dele: forstærkerens udgangseffekt og det varmetab, der genereres under forstærkerens udgangseffekt. I henhold til lov om energibesparelse kan vi se forstærkerens samlede strømforbrug = effektudgangseffekt + effektforstærkerens varmetabsffekt.

Fra formlen kan vi se, at når forstærkerens totale effekt bestemmes, jo større forstærkerens udgangseffekt er desto mindre forstærkerens varmetab, og jo højere forstærkerens effektivitet er jo lavere effektiviteten af ​​forstærkeren er. forstærkeren.

Effektiviteten af ​​forstærkeren kan udtrykkes med følgende formel:

Forstærker Effektivitet = Forstærker Udgangseffekt / Forstærker Total Strøm * 100%

Find ud af sammensætningen af ​​den samlede effektforstærker, efter at forstærkeren også kender kraften i de tre strømtilstande.

1/8 Strøm, 1/3 Strøm, Maksimal effekt

Følgende er en forklaring på dem:

1/8 Power: Et typisk program, der viser lejlighedsvis klippe, som i de fleste tilfælde kan bruges.

1/3 Strøm: Kritiske procedurer, der repræsenterer alvorlig klipning.

Maksimal effekt: (sinus) for 1% af kontinuerlig sinusbølge drev.

De ovennævnte tre tilstande af effektværdien i den importerede forstærkers anvisninger vil blive markeret, hvis nogle af instruktionerne i forstærkeren ikke er markeret 1/8 Strøm og 1/3 Strøm for den store værdi, så kun den tilsvarende impedans af Strømværdien Fjernelse af 8 og 3 giver udgangseffekten af ​​1/8 Strøm og 1/3 Strøm af impedansen.

Følgende er baseret på LAB FP6400 forstærker manualen for at forklare detaljeret, hvor meget strøm der skal sikre, at forstærkeren stabil drift. Følgende tabel er indholdet af LAB FP6400 forstærker manualen

FP6400 Strøm 1/3 Strøm 1/8 Strømstyring

8 ohm 2 x 1300W 1230W 575W 105W

4 ohm 2 x 2300W 1975W 900W 105W

2 ohm 2 x 3200W 2950W 1290W 105W

Vi bruger strømforstærkeren, under normale omstændigheder bruger den maksimale 2-kanals 4 ohm denne filkraft, i dette tilfælde kører, forstærkeren er mere effektiv og relativt stabil drift. Så jeg valgte denne forstærker 2-kanals 4 ohm strøm som et specifikt eksempel, der skal analyseres.