Hjem > Nyheder > Indhold

Strømforstærker Strømforstærker Industri

Jul 18, 2017

Strømforstærker Effektforstærkerindustrien

Stigningen af ​​teknologi Kinas professionelle magtforstærker industri udvikling

Kinas modernisering af elektronik, især modernisering af fremstillingsindustrien, behovet for udstyrsindustrien til at levere avancerede produktionsværktøjer. Professionel ydeevne er det grundlæggende udstyr til fremstillingsteknologi og modernisering af udstyr. Dens ydeevne, kvalitet og ejerskab er blevet et vigtigt symbol på dagens elektroniske niveau og omfattende national styrke.

2015, af verdens finanskrise, verdens professionelle effektforstærker produktion generelt krympe, faldt output værdi betydeligt. Kina og Ministeriet for Informationsteknologi og de relevante afdelinger under "Omstrukturering og genopretningsplan for udstyrsindustrien" og "high-end professionelle effektforstærker og grundlæggende produktionsudstyr" vigtige videnskabelige og teknologiske projekter Implementeringsplan "og tilhørende industripolitik, organiseret og implementeret en række store videnskabelige og teknologiske projekter og teknologiske transformationsprojekter, den professionelle effektforstærker værktøj industrien for at bevare vedvarende vækst, samlede elektroniske output for at opnå en stigning på 16,1%. 2016 Kinas professionelle effektforstærker output og forbrug beløb sig til 15,3 milliarder amerikanske dollars og 19,7 mia. dollars, er førende i verden. Gennem implementeringen af ​​forskellige politikker og foranstaltninger på plads for at fremme den indenlandske high-end professionelle forstærker og dens støtte til den hurtige udvikling af produkter, er efterspørgselsstrukturen optimeret, virksomhedssammenslutninger og regelværk itioner gjorde større fremskridt, nøgle virksomheder af uafhængig innovation kapacitet væsentligt forbedret.

En række uafhængige innovationsresultater kommer frem i forgrunden

Gennem teknologisk innovation og indførelsen af ​​en række nye produkter lavede produktivitetsjustering af nøglefirmaet store fremskridt. For at tilpasse sig udviklingen i efterspørgslen efter markedet siden finanskrisen har mange virksomheder komprimeret lav kvalitet, almindelig produktproduktion, fremskyndet tempoet i opgraderingen af ​​den økonomiske professionelle forstærker, fokuseret på udvikling af high-end professionelle forstærker og produktion linjer. I 2009 industrien nøgle virksomheder professionelle effekt output værdi af den numeriske kontrol sats på 50% eller mere, en stigning på 5%.

En gruppe af internationale markedsvirksomheder skærer et slående tal

Professionel kraftforstærker industri nøgle virksomheder at gribe muligheden, i denne runde af teknologisk innovation i tidevandet i spidsen for industrien, og opnået frugtbare resultater. Jinan to professionelle effektforstærker selskab i bilindustrien storskala CNC stempling produktionslinje forskning og udvikling, har oplevet fra fordøjelsen og absorptionen af ​​importeret teknologi til helt uafhængig innovation og udviklingsproces, master og med succes anvendt en række internationale banebrydende teknologi . Gennem løbende uafhængig innovation,

Specialiseret sig i kraftig professionel strømforstærker udvikling af den første professionelle effektforstærker fabrik i Beijing, den succesfulde erhvervelse af verdens 2015 stærke professionelle strømforstærker førende virksomheder - Tyskland Adolf Wardrich Coburg professionelle forstærker selskab gennem erhvervelsen for at forbedre sin tunge professionelle effektforstærker R & D og Produktionskapacitet. Beijing første professionelle forstærker fabrik tæt integreret med den indenlandske storskala magt, rumfart, kraftige lydbrugere af kraftige kraftige fem-aksse komposit professionelle forstærker med de presserende behov for udviklingen af ​​verdens største gantry bredde på 10 meter CNC bro gantry fem-akse køretøj Fræsning komplekse forarbejdning professionelle forstærker, atomkraftværk kan færdiggøre de vigtigste dele af atomkraftværk forarbejdning; F & U-processen brød igennem tre-trins bjælke samlingsprocessen og anden nøgleteknologi for at sikre, at den professionelle forstærkerens forarbejdningsnøjagtighed har afsluttet den første professionelle. Forstærkeren er udviklet og leveret til brugeren.

Wuhan tunge professionelle forstærker Group Co, Ltd for de tunge audioindustrien brugere forskning og udvikling af verdens største, den professionelle magtforstærker R & D proces, bryde den super heavy-duty høj præcision statisk tryk spindel teknologi og andre nøgle kerne teknologi, professionelle forstærker ydeevne nået den internationale avanceret niveau; Professionel forstærker er i øjeblikket leveret til brugerne. I den kraftige lodrette drejebænk er fremstillingen blevet verdens førende virksomheder.

Bag enhver international økonomisk krise er gravid med store udviklingsmuligheder og udfordringer. Professionelle forstærkere industri virksomheder til at gribe den internationale økonomiske omstrukturering af den sjældne mulighed for at rydde hovedretningen, for at fremskynde den strukturelle tilpasning og industrielle opgradering. Gennem hele industrien for at forbedre omdannelsen af ​​økonomisk udvikling tilstand af bevidsthed og initiativ i tilpasningen for at fremme forandring i omdannelse og udvikling, og dermed accelerere vores land fra professionel strømforstærker produktionskraft til professionel effektforstærker fremstillingsproces.