Hjem > Nyheder > Indhold

Power Amplifier Sinusoidal Signal

Nov 01, 2017

effektforstærker Sinusformet signal

Power forstærker indtastning sans fornuft

(Også kendt som klasse A), klasse B-forstærker (også kendt som klasse B), klasse A-forstærker (også kendt som klasse AB) og en klasse af forstærker (også kendt som D (i det følgende benævnt D) klasse).

En klasseforstærker er en klasse af forstærkere, der ikke har en strømafbrydelse (dvs. stopudgang) for ethvert effektudgangselement af forstærkeren i hele signalets cyklus (positive og negative halvcykler i sinusbølgen). Klasse A forstærker arbejde vil producere høj varme, lav effektivitet, men den iboende fordel er, at der ikke er nogen krydskævning. Single-ended forstærker er et klasse A-arbejde, push-pull forstærker kan være en klasse, det kan være B eller B klasse.

Klasse B forstærker refererer til henholdsvis den positive og negative to halvdel af sinusformet signal ved push-pull-udgangstrinnet af de to "arm" for at rotere udgangen af ​​en klasse af forstærkere, hver "arm" af ledetiden for signalet halv en cyklus. Klasse B forstærker har fordelen af ​​høj effektivitet, ulempen er, at der vil være krydskævning.

Klasse B forstærker i klasse A og B mellem push-pull forstærkning af hver "arm" ledetid er større end halvdelen af ​​signalets cyklus og mindre end en cyklus. Klasse B forstærkning løser effektivt problemet med klasse B forstærker crossover forvrængning, effektivitet og højere end klasse A forstærker, så adgang til en meget bred vifte af applikationer.

D-type forstærker også kendt som digital forstærker, brugen af ​​meget højfrekvent skifte kredsløb for at forstærke lydsignalet med høj effektivitet, små størrelse fordele. Mange strømforstærker op til 1000W, lydstyrken er lige så stor som VHS tape. Denne type forstærker er ikke egnet til brug som bredbåndsforstærker, men i den aktive subwoofer har flere applikationer.

Antallet af forstærkere kan opdeles i single-ended forstærkere og push-pull forstærkere.

Udgangstrinnet i en enkeltforstærket forstærker forstærkes af et forstærkningselement (eller mere end et element men parallelt) i to og en halv uge. En-forstærkeren kan kun tage klasse A-arbejdsstatus.

Udgangstrinnet i push-pull forstærkeren har to "arme" (to sæt forstærkende elementer). Når strømmen af ​​en "arm" stiger, reduceres strømmen af ​​den anden "arm", og tilstanden af ​​de to vender igen. På lasten virker det som en "arm" i pushen, en "arm" i træk sammen for at afslutte den aktuelle outputopgave. Selvom klasse A forstærkere kan bruges i push-pull forstærkere, er det mere almindeligt at bruge push-pull magneter til at danne klasse B eller klasse B forstærkere.

Ifølge effektforstærkeren i de forskellige typer strømforstærker kan opdeles i maskinen og stenmaskinen.

Røret bruger forstærkerens rør.

Stone maskine er brugen af ​​transistor effektforstærker.

Afhængigt af funktionen, forforstærkeren (også kendt som den forreste fase), effektforstærkeren (også kendt som post-niveauet) og den kombinerede forstærker.

Strømforstærker kaldet forstærker, der bruges til at forbedre signalstyrken til at drive højttaleren på en elektronisk enhed. Strømforstærker uden signalkildevalg, volumenkontrol og andre hjælpefunktioner kaldes bageste fase.