Hjem > Nyheder > Indhold

Strømforstærker lydkilde for at afspille en række lydsignaler

Sep 07, 2017

Strømforstærker Lydkilde til afspilning af forskellige lydsignaler

Princippet om lydforstærkning er faktisk meget simpelt, det mest enkle lydsystem har en lydkilde, forstærker og højttalere, er uundværlige, kvaliteten af ​​flere stykker udstyr til at bestemme kvaliteten af ​​hele systemet. Strømforstærkeren som lydsystemets kraft, i lyden og højttalerne spiller også en bro mellem rollen. Direkte er lydkilden til at afspille en række lydsignaler for at forstørre højttaleren for at gøre lyden. Ud fra et teknisk synspunkt er forstærkeren som en strømmodulator, som omdanner vekselstrømmen til likestrøm og derefter af lydkilden for at afspille lydsignalstyringen, varierer strømens forskellige størrelse ifølge forskellige frekvenser, der overføres til højttaleren, så højttaleren udstedte en tilsvarende størrelse, den tilsvarende frekvens af lyden. På grund af overvejelse af effekt, impedans, forvrængning, dynamisk og forskellig anvendelsesområde og kontroljusteringsfunktion er forskelligt effektforstærker i den interne signalbehandling, kredsløbsdesign, produktionsproces også forskellig. Den traditionelle effektforstærker har oplevet årtiers udvikling, har ikke været en særlig klassifikation, indtil i de senere år med udviklingen af ​​lyd- og videoafspillingsudstyr og video software rige, hvilket gør mange lydproducenter i den traditionelle forstærker på basis af reference til den rigtige biograf Lydafspilningsfunktioner, design og produktion af forskellige typer af forskellige tekniske egenskaber i den integrerede forstærker, det kaldes AV-forstærker, og vil derfor simpelthen blive brugt til at nyde musikforstærkeren kaldet ren musikforstærker. Ifølge den nuværende efterspørgsel efter lydforbrug har civile lydforstærker i det væsentlige været stereotyper for de to kategorier, nemlig ren musikforstærker og hjemmebiograf AV-forstærker.

Brug den nuværende styring af transistoren eller spændingsstyringseffekten af ​​FET'en til at omdanne strømforsyningens strøm til

Ifølge indgangssignalet for at ændre strømmen. Fordi lyden er forskellig amplitude og anden frekvens af bølgen, dvs. AC-signalstrømmen, er transistor-kollektorstrømmen altid basestrømmen β gange, β er transistorens AC-forstørrelse, anvendelsen af ​​dette punkt, hvis det lille signal ind i basen, strømmen, som strømmer gennem samleren, vil være lig med p af basestrømmen, og så signalet er isoleret fra DC-blokeringskondensatoren for at opnå strømmen (eller spændingen) er den oprindelige β gange det store signal, bliver dette fænomen en transistorforstærkningsvirkning. Efter konstant strømforstærkning, for at fuldføre effektforstærkeren.

Det traditionelle digitale stemmeafspilningssystem består af to hovedprocesser:

1, digital taledata til analogt talesignal konvertering (ved hjælp af høj præcision digital-til-analog konverter DAC) for at opnå;

2, brugen af ​​analog analog forstærker analog signal amplifikation, såsom klasse A, klasse B og klasse AB forstærkere. Fra begyndelsen af ​​1980'erne arbejder mange forskere på udviklingen af ​​forskellige typer digitale forstærkere, som forstærker strøm direkte fra digitale taledata uden behov for analog konvertering. Sådanne forstærkere henvises ofte til som digitale effektforstærkere eller klasse D-forstærkere.