Hjem > Nyheder > Indhold

Strømforstærker Pulssignal

Aug 29, 2017

effektforstærker Pulssignalet

Klasse D (digital lydforstærker er en slags indgang analog lydsignal omdannelse af information eller PCM digital PWM (pulsbredde modulering) eller PDM (pulsdensitetsmodulering) puls signal, og brug derefter PWM eller PDM-puls signal til styr lydforstærkeren til / fra, strømforsyningsenheder, også kendt som omskifterforstærker. Den har de fremragende fordele ved høj effektivitet. Digital lydforstærker ser også ud til at være en bit d / a konvertereffekt. indgangssignalbehandlings kredsløb, omskifter signalforstærker kredsløb, high power switch kredsløb (en halv bro type og bro type) og lav pass filter (LC) og så videre fire dele. Klasse D forstærkere eller digitale forstærkere. Systemet anvender en meget høj frekvens skifte kredsløb for at forstærke audiosignalet.

Fordele:

1) høj effektivitet, som normalt når over 85%

2) lille volumen, som kan spare meget plads end simuleret forstærkningskredsløb;

3) ingen splittende støj er forbundet

4) Lav forvrængning, god frekvensresponskurve. De perifere komponenter er små og nemme at designe og fejle. Effektforstærkeren består sædvanligvis af tre dele: forforstærkeren, forstærkeren,

Endelig effektforstærker.

1, forforstærker matchende effekt, dens højindgang impedans (ikke mindre end 10 kΩ), kan være foran signalet størstedelen af ​​absorptionen i fortiden, lav output impedans (under et par Ω), kan sende signalet størstedelen af vind. Samtidig er det også en strømforstærker, der konverterer indgangsspændingssignalet til det aktuelle signal og giver passende forstærkning.

2. Drivforstærkeren ACTS som en bro. Det forstærker det nuværende signal, der sendes af forforstærkeren, og forstærker det til et medium-effekt signal, der driver slutstrømforstærkeren. Hvis der ikke er en forstærker til forstærkeren, kan terminalforstærkeren ikke kunne levere et højtydende lydsignal.

3. Slutstrømforstærkeren spiller en central rolle. Det vil køre det nuværende signal sendt af forstærkeren for at danne et høj-effekt signal og drive højttaleren, og dets tekniske indeks bestemmer det tekniske indeks for hele effektforstærkeren.