Hjem > Nyheder > Indhold

Strømforstærker normalt ved

Oct 12, 2017

effektforstærker normalt ved

Strømforstærkeren består normalt af tre dele: forforstærker, drevforstærker,

Endelig effektforstærker.

1, forforstærkeren fra matchens rolle, indgangsimpedansen er høj (ikke mindre end 10kΩ), du kan absorbere størstedelen af ​​det foregående signal i fortiden, outputimpedansen er lav (tiere Ω eller mindre), signalet kan sendes ud af det meste af vinden. Samtidig er det i sig selv en strømforstærker, indgangsspændingssignalet i et aktuelt signal og giver den passende amplifikation.

2, drevforstærkeren fra broens rolle, vil den blive sendt til forforstærkerstrømssignalet for yderligere forstærkning for at forstærke til et mellemstrømssignal for at drive den endelige effektforstærker til at fungere korrekt. Hvis der ikke er nogen drevforstærker, kan den endelige effektforstærker ikke sende høj-effekt lydsignal.

3 spiller den endelige effektforstærker en central rolle. Det vil køre forstærkeren for at sende det nuværende signal for at danne et høj-effekt signal, kørsel af højttalerlyden, dets tekniske indikatorer bestemmer de tekniske indikatorer for hele effektforstærkeren.

De aktive enheder, der anvendes i forstærkerne, er hovedsageligt transistorer (bipolare eller felt-effekt transistorer). Elektroner (herunder høj-effekt-udstødningsrør) anvendes også i applikationer, hvor driftsfrekvensen er høj eller udgangseffekten er påkrævet. rør. Strømforstærkeren i henhold til driftspunktets aktive enhed kan opdeles i klasse A, A (AB), B (B), C (C) og D (D). Tabellen viser den højeste effektivitet af sinusbølge med forskellige typer af effektforstærkere.

Effektforstærker bruges ofte i udsendelse, kommunikationssenderudgangsstation, lydsystemudgangsstad og styresystemdrev aktuatorforstærker. Forskellige applikationer, krav til ydeevne er forskellige, kredsløbets sammensætning og typen af ​​arbejde er også forskellige. Almindeligt anvendt lineær forstærker, resonansforstærker, bredbåndsforstærker kredsløb. For at forbedre udgangseffekten kan strømsynteseteknologi anvendes. Lineære forstærkere anvendes til applikationer, der kræver ikke-lineær forvrængning. Fælles kredsløb i form af single-tube forstærker kredsløb og push-pull forstærker kredsløb. Et-kredsløb forstærker kredsløb kredsløb og spændingsforstærker ligner typen af ​​arbejde skal være den laveste effektivitet og mere for lav effekt forstærker. Push-pull forstærker kredsløb består af henholdsvis to aktive enheder med en fase forskel på 180 ° indgangssignal excitation, og derefter deres output signal inversion overlejret på belastningen. Figur 1 viser brugen af ​​transformatorer til opnåelse af omdrejningstablet push-pull forstærker princippet kredsløb. Dette kredsløb i teorien kan to enheder arbejde i klasse B og output uden forvrængning. Men de egentlige aktive enhedsegenskaber er ikke helt ideelle og skal fungere i klasse B. Træk-forstærkerkredsløbet kan også bestå af par polariserede transistorer, som er komplementære til par af CPNP- og NPN-bipolære transistorpar eller N-kanal og P-kanal. Brugen af ​​deres komplementære egenskaber ved kredsløbet, uden faseforskel på 180 ° af de to indgangssignaler, behøver udgangssignalet ikke at vende overpositionen. Dette kredsløb kan alle bestå af transistorer og modstande, let at integrere og mere til integreret effektforstærker.