Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway 24PCS J8 dobbelt 12 tommer kompakt linieopstilling i en 30.000 mennesker-begivenhed

Mar 11, 2020

I begyndelsen af ​​marts blev der afholdt en begivenhed på 30.000 mennesker i Bangladesh-området, hvor Sanway populære model J8 dual 12 tommer line array-system tilføjede glister til det. Udover J8 gjorde Sanway Audio's andre hit-enheder også en fantastisk ydelse der: 8 enheder aktive M 212 dual 12 tommer skærme og 12 stykker VRX932LAP-drevne line array tophøjttalere .

For det første, følg os for at se scenen gennem den video, der er taget af vores klient, der ejer det autoriserede udlejningsfirma for supplement til lydhøjttalere til denne store begivenhed. Der var 12 stk. J8-linjerray hængt op pr. Side som hovedretten i anden fase. M212 aktive skærme er på scenen som skærme for danserne og sangerne. 12 stykker VRX932LAP aktive blev brugt til side for at være lydkomplementskit.

J8, fyldt med dobbelt 12 tommer neodymium-højttalerdriver, 1 enheder 10 tommer MF-driver og 2 stk. 3 tommer HF-drivere, blev lanceret i begyndelsen af ​​2019. Det mekaniske og akustiske design gør det muligt at flyve lodrette søjler på op til 24 højttalere ved hjælp af lodrette spejle vinkler imellem dem. Denne gang gjorde J8 virkelig et chok for publikum der, da dette system spillede meget kraftig, langkast og krystal lyd.

Gå tilbage til scenen, og vi så M212 aktiv, drevet af Sanway D1-1KD enkelt kanal dsp aktivt modul og udstyret med 80 ° vandret x 50 ° lodret hornmønster. Det er designet til at kontrollere lydfeltet, så chancen for forekomst af feedbacklyd kraftigt reduceres.

J8 for the event

Hvad angår VRX932LAP-aktiven, der drives af Sanway D1-800D dsp aktiv pladeforstærker , er det at være lydkomponentelementer til denne superbegivenhed absolut en perfekt match. I Bangladesh-området har brugerne en præference på denne kompakte, men kraftfulde line array-højttalere. Med en 12 tommer woofer og en 3 tommers HF-driver, ikke meget langtur, er en vigtig del for at gøre lydkomplementet til arrangementet.

I fremtiden vil vi have flere og flere nyheder fra dette Bangladesh-område. Følg os Sanway Audio, så finder du mere overraskelse her. ;)