Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway 4CH DSP forstærker D-10Q tjene gode tilbagemeldinger fra Nordamerika

Aug 25, 2018

SanwayD10Q dsp forstærkerudfører godt i en begivenhed af banquete i USA. Klientens feedback er smuk. Venligst se nedenstående:

D10Q  feedback 1.png

D10Q  feedback 2.png


D10Q er den naturlige efterfølger til den gennemprøvede, road testet, og tillid til Sanway touring foundation eksemplificeret af DSP forstærker serie, men med en ekstra nye kraftfulde funktioner: evnen til at rationalisere magt fordeling mellem kanaler til at optimere ydeevne. Nu pakket i en forlænget 4 - in, 4-out konfiguration med to gange regnekraft via den nyeste DSP Controller-versionen, plus Ethernet-netværk, DSP forstærker D10Q sætter standard til drevet højttalersystemer.

 

Sanway DSP forstærker D10Q kombinerer fire kanaler af ekstremt stærke forstærkning med uovertruffen signalbehandling og audio forvaltning. Kernen i begrebet system den totale integration af alle enheder – herunder Ethernet, signalbehandling, forstærkere, strømforsyning og tilsluttet lysnettet – giver mulighed for fuld kontrol og overvågning af hele platformen, resulterer i unikke operationelle fordele. Det er den samme med PLM-serien.

D-10q front and inside.jpg