Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway Active Kara og SB18 Line Array System udført på en forårs traditionel folkefestival

Mar 03, 2020

Den 5. forårs traditionelle toldfestival blev afholdt den 22. februar i Guangze palads Taiwan, Kina, som skulle fejre den kommende forårssæson, fremme og arve de traditionelle kulturer såvel som folklore. Selvom aktiviteterne på folkemarkeder, oplever livet for folk, sangkonkurrence og Rock Music Festival, trækker det flere mennesker til at deltage i denne traditionelle festival.

En af vores klienter Mr. Yang, der er ansvarlig for dette festivalprojekt. For at imødekomme kravets kapacitet på 1.500 publikum. Han valgte 6 stk Kara aktiv linie array, 2 stk SB18 aktiv enkel 18 tommer subwoofer og 2 stk SB28 dobbelt 18 tommer aktiv subwoofer. Alle aktive højttalere er bygget med DSP-pladeforstærkeren.

3 stk Kara dual 8 tommer aktiv line array højttaler med en SB18 enkel 18 tommer DJ-drevet subwoofer, der står på scenen pr. Side. Kara leverer krystalklar lyd krystalklar lyd. Den vigtigste subwoofer SB28 dual 18 tommer selvdrevet subwoofer og tillægget SB18 subwoofer foran på scenen for at give en fantastisk baseffekt.

Active kara sb18 powered

Mr. Yang købte 16 stk Kara, 4 stk SB18 og 4 stk BS28 aktive højttalersystem fra Sanway sidste år. Som leje- og eventfirmaer har han brug for et fleksibelt system, der kan imødekomme forskellige slags projekter, som live-musikshow, musikfestival, indendørs bryllup, catering-begivenheder, så vi anbefaler det aktive Kara-system med den matchende subwoofer.

Kara øverste højttaler er lille, og let er let at flytte. Drevne højttalere er monteret med DSP-pladeforstærker, der gør kabling mere praktisk, hvilket reducerer rackforstærkere og digital processor. Kun en bærbar computer og en mixer kan håndtere systemet perfekt. DSP-funktionen giver brugeren mulighed for at konfigurere og ændre signalbehandlingsstien, herunder MUTE, Polaritet, Gain, Delay, Limiter, Mixer, EQ, XOver.

Jeg brugte dette system i omkring 100 shows. Det lyder fantastisk. Jeg inviterede også anden musiker og udlejningsfirma til at teste systemet, efter at jeg modtog det. De elsker alle dette system og anbefalede det stærkt. ”Mr. Yang Said.

powered dual 8 inch line array