Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway Aero12 12 Inch Two Way Line Array Tjen god feedback fra en 3000 People Outdoor Event

Nov 28, 2018

I dag tager vi dig til Sydamerika for at se et 3000 udendørs arrangementshow. Det har opnået god feedback fra publikum, fordi dens klare og kraftfulde lyd fra lydkvaliteten.

Aero12 line array speaker 2

Lydudstyret leveres af Sanway audio:

1> 8 PCS Aero12 line array højttaler ;

2> 4 pcs dual 18 "subwoofer kabinet boks;

Aero12 er tovejs, MID-high line array system med en enkelt 12 neodymium LF driver og en 3 tommer kompression HF driver. Det fangede riggsystem integreret i kabinettet design line array lydsystem.

Den dobbelte 18 "subwoofer er et subwoofersystem med høj effekt, der er designet til at give fremragende ydelse hvad angår udgangseffekt, båndbreddeudvidelse og forvrængning.

Kabinettet til subwooferen indeholder 18 "lange kegeltransduceren. De nyudviklede 18" højttalere er en betydelig forbedring i forhold til deres forgængere, der giver øget strømstyring, reduceret forvrængning og strømkomprimering.

Den nye horisontale kabinetkonfiguration indeholder to højttalere. Kabinetkonstruktionen er realiseret ved hjælp af 18 mm krydsfiner og færdig med den holdbare sort maling. Valgfri baghjul er til rådighed for at lette transporten.

Aero 12 sanway line array speaker

Hvordan kan du lide dem?