Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway-forstærker leverede fantastisk lyd i et karneval fra det caribiske havområde

Mar 06, 2020

Sanway Forstærker leverede fantastisk lyd i karnevaler fra det caribiske havområde  

I slutningen af ​​februar var der tre karnevaler, der blev afholdt i Trinidad-området, med mere end 15.000 mennesker hver gang. Som vi alle kendte, er Trinidad et klassisk land med karnevaler mange dage i løbet af et år.

Når det kommer til karnevaler i dette område, forekommer et klassisk billede for os sindet - Flere store trailere, fyldt med super subwoofer-skabskasser, kompakte højttalere i mellemstørrelseslinjen, bevæger sig langsomt på gaden. Rundt trailerne er der så mange superspændte musikalske fans, der danser ophidset eller synger lykkeligt. På denne måde udtrykker de deres kærlighed til lyd eller slipper måske deres pres i livet.

Sanway amplifier for carnival 2

For at være stolt var vi Sanway Audio, som leverede FP20000Q, FP10000Q og FP14000 super kraftforstærker- system, elsystemets leverandør til disse fantastiske begivenheder. FP20000Q, nye lancerede genstande i 2019, med 4000W x 4 ved 4 ohm , er en perfekt match til den enorme subwoofer kabinetkasse. Som du kender, fyrene der kan lide dobbelt 21 tommer stor power subwoofer meget. Sanway monster fp20000Q, med sin stabile kvalitet, tilføjede glans til begivenhederne. FP10000Q, som er 2100Wx4 ved 4 ohm , er den eksklusive forstærker til line array-toppe.

Sanway amplifier for carnival 1

Takket være indsatsen fra Mr. Clayrun Sittcot, grundlæggeren af Bubble Bounce Audio i Trinidad og Tobago, gør han altid sit bedste for at markedsføre Sanway-forstærkere. Vi håber, at vi vil have flere og flere gode nyheder fra ham i fremtiden.

Gennem disse begivenheder sørger vi igen for, at Sanways udvikling og forskning af effektforstærkere er effektive. Så hvis I fortæller os, at I har en lavere pris fra andre leverandører i Kina. Vi vil 100% sige, at tak for din fortælling, men vi tror kun på Sanway-stabile forstærkere, som er til en rimelig pris og under praktisk testet af mange shows og begivenheder.