Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway Audio bliver SGS revideret leverandør

Nov 18, 2017

Tillykke! Guangzhou Sanway Professional Audio Equipment Co, Limited er blevet SGS revideret leverandør base på sin udenrigshandel kapacitet, produkt forskning og udvikling kapacitet, styringssystem og produkt certificering og produktionskapacitet og kvalitetskontrol.


SGS er en international er verdens førende kontrol-, verifikations-, test- og certificeringsfirma. De anerkendes som det globale benchmark for kvalitet og integritet. I 10. november opfordres SGS af Made-In-China (MIC) til at levere revisionsservice til MICs Gold Members, og Sanway Audio revideres som kvalificeret medlem.


Vi er en professionel producent af effektforstærker , aktivt pladeforstærkermodul , line array system , pro audio højttaler og lydsystem i over 11 år. Vi har succesfulde udenlandske handelserfaringer i Europa, Nordamerika og Sydamerika. Vores sofistikerede teknikere og professionelle internationale salgsteam leverer produkter af høj kvalitet og pa lyd til dig.


SGS audition sikrer, at Sanway Audio er en pålidelig leverandør, der leverer kvalitetsprodukter og fremragende service. Vi vil fortsætte med at undersøge og udvikle flere produkter, så der skabes mere konkurrencefordel for din virksomhed.


Velkommen til at downloade den SGS reviderede rapport fra https://www.china-sanway.com/download.html som reference.