Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway Audio Kudo KS28 Line Array System udfører perfekt på en udendørs begivenhed i Indien

Jun 06, 2019

Sanway Audio Kudo KS28 Line Array System udfører perfekt på en udendørs begivenhed i Indien

I dag tager vi dig til at besøge et show i Indien, hvor linjen array systemet leveres af os Sanway Audio. Lad os først høre lydeffekten:

1. video: på dagen tid;

2. video: om natten.

De udstyrede 6 stk. Kudo pr. Side og 3 stk. KS28 subwooferskab på jorden pr. Side. Kudo 12 line array er et stort 3-vejs, tri-amp system, der leverer frekvensområder fra 35Hz til 20KHz. Systemet består af to 12 "(75 mm voice coil) kompression LF drivere, fire 5,5" MF drivere og to 1,75 "HF drivere for at opnå et imponerende hovedrum. Mid- og Lavfrekvensen vedtager et par 12 "LF-drivere, hver førerens krafthåndtering er 450W og to enheder tilsluttes i serie. Fire 5,5 "MF drivere med høj følsomhed er monteret bag på LF drivere for at lave en koaksial konfiguration. HF sektionen anvender 2x1.75 "(75mm voice coil) med en 90 ° eksponentiel konstant horn via flybølge transducer for at skabe en sammenhængende bølgefront. Denne højttaler kan generere 140 dB peak SPL output. Kabinettet er konstrueret af multi-krydsfiner, med panel i størrelse 18 mm og andre dele i størrelse 15 mm. Den er færdig med grå tekstureret vandmaling. To indbyggede håndtagskopper er monteret på begge sider af kabinettet for nem løft og transport. Tilslutningspladen på bagsiden bærer 2 Neutrik Speakon NL8MP-stik til sløjfeindgang og sløjfeforbindelser. Desuden er kabinettet godt beskyttet af den grå mesh grill med akustisk retikuleret skum.


KS28 dual 18 "subwoofer er designet til at udvide frekvensresponsen i store format systemer, det er en ideel ledsager til store format systemer i stablet eller fløjet implementeringer. KS28 kabinet er lavet af birk krydsfiner, den kan stables vandret eller lodret i standard eller kardioide arrangementer, op til 16 enheder i lodrette arrays. Der er to 18 "direkte udstrålende transducere monteret i en bassreflex-indstøbt kabinet, den kan tilbyde standard eller cardioid-direkteevne ved at kombinere fysisk udførelse og den passende forudindstillede indstilling. Forsiden af subwooferen skal beskyttes af en stålgitter med anti-korrosionsbelægning dækket med akustisk neutral stof.