Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway Audio Nyheder før maj Dag: En lille oversigt over april

Apr 29, 2020

Det er en rigtig vintersæson for alle linjer i begyndelsen af 2020. Især for vores PA audio linje, alle former for begivenhed skal annulleres. Det er så heldigt, at vi har støtte fra de fleste af vores kunder i disse dage. Vi eksporterer stadig noglehøjttalere til linjearrayer professionelle effektforstærkereOgdsp aktive moduler.

Sanwayaudio 1

Denne måned, vores værksted linje af forstærkere og line array lydhøjttalere er stadig meget travlt, hvilket er en god nyhed at hæve os op i de hårde tider.

A.40PCS + dobbelt 12 tommer linje array højttalere blev sendt ud til Europa i morges.Ja, denne model er vores varme varer i 2020---K2. Vi bruger russisk birk krydsfiner til kabinet kasser og installere høj pålidelighed neodym højttaler driver indeni. Vores klient, der har gjort en test for at sammenligne vores lydkvalitet med standarden. Resultaterne gør os super overraskede. Hvis du vil vide mere om disse resultater, så send en besked til os privat.

B.50 + pc'er dobbelt 8 tommer aktiv linje array system er blevet sendt ud til klienter også.Jeg tror måske du kunne gætte, hvilken model det er. KARA Active, vores anden klassiske model blandt vores kunder, siden den blev lanceret i 2017.

C.Another hot audio sound system er T24N og B18 system.Dette system er meget velegnet til den midterste række eller bryllup part begivenheder. Vi har så mange smukke tilbagemeldinger fra vores kunder hidtil.

D.Sanway klassiske switching effektforstærker og DSP effektforstærkere er også de populære elementer.Lad os besøge vores værksted først. Hver procedure er under streng kontrol. De mest populære emner i 2020 er stadigFP10000Q 4CH-forstærker,FP14000 2CH højeffektforstærker. Men der er to nye emner er også populære blandt vores kunder: D20K og D20KQ. De har samme kraft. Den eneste forskel erD20KQ med DSP-funktion, som er designet til super power subwoofer kabinet kasser.

Labor Day ferie er på vej. Vi vil hvile fra 1 maj til 7 maj, 2020. Vi ønsker du har en god tid derhjemme i løbet af karantæne, og vi håber, at COVID-19 situation vil blive kontrolleret snart.