Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway Audio blev tildelt Golden Key Leverandør fra Paypal

May 19, 2017

Sanway Audio blev tildelt æren for Paypal Golden Key Supplier for sine professionelle produkter og fremragende service. Paypal anerkender leverandører med enestående kundes troværdighed og forretningsresultater, så kunderne kan handle med tillid.


Sanway Audio har over 11 års produktion erfaring i professionelle effektforstærkere og PA lydsystem, som sælger til hele verden. Gennem ca. 10 års forbedring er vores strømforstærker stabil på 2ohms belastning nu; throgh omkring 5 yeas forbedring, vi endelig lanceret DSP power ampliifer. For at være en professionel leverandør tilbyder vi også professionel lydløsning til alle kunder, så vi får et godt omdømme fra hele verden.

For at give mere fremragende kundeservice har vi oprettet efter servicepartner i United Sates, Tyskland og Mexico. Velkommen til at tjekke fra http://www.pasound-system.com/service-returns-warranty for mere efter serviceoplysninger.


Så vidt vi ved, er det første gang Paypal rewared Golden Key Supplier-titlen, kun få supplifere med stor kundetilfredshed kunne få denne ære. Takket være vores kunders tillid er vi beærede over at være en af ​​Golden Key Leverandør af Paypal. Indkøb fra Goladen Key Supplier, kunder vil føle sig mere trygge og konfidensielle.


Sanway Audio vil fortsætte sine bestræbelser og ære at levere flere produkter af høj kvalitet og professionel service til kunder fra hele verden.


Paypal sanway.png