Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway Chinese National Day Holiday

Sep 28, 2018

Tiden flyver. 1. oktober kommer igen. Vi Sanway Audio vil have kinesisk national dagferie dateret fra eftermiddag den 29. september til 3. oktor.

Sanway Audio Chinese National day holiday.jpg

Folkedagen for Folkerepublikken Kina er også kendt som National Day, National Day, China National Day, National Day Golden Week. Den centrale folks regering meddelte, at siden 1950, den 1. oktober hvert år, dagen for grundlæggelsen af Folkerepublikken Kina, Nationaldagen.

Folkerepublikken Kinas nationaldag er et symbol på landet, der er opstået sammen med grundlæggelsen af det nye Kina og er blevet særlig vigtigt. Det er blevet et symbol på et selvstændigt land, der afspejler landets og landets politi. National Day er en ny og universel form for festival, der har den funktion at afspejle landets og nationens sammenhængskraft. Samtidig er de store festligheder på nationaldagen også en konkret manifestation af regeringens mobilisering og appel. Det har tre grundlæggende kendetegn ved at vise landets styrke, styrke national tillid, udvise sammenhængskraft og udøve appel.

Før ferien tager vi tid til at producere varer til bestande. Nu er der 30 stk. KARA kompakt line array højttaler , 10 pcs SB18 enkelt 18 "subwoofer kabinet boks og FP serie effektforstærkere på lager. Hvis du leder efter pro audio udstyr, bedes du bekræfte ordren snart, så vi kan arrangere produktion og ordne forsendelse efter vi kommer tilbage fra ferie.

Sanway Audio er altid med dig!