Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway Classic og populært line array system våben til indendørs udendørs show: S1210 og RS18

Jul 12, 2019

I løbet af de sidste 15 dage har Sanway klassiske kompakte line array system S1210 og RS18 fyldt to store indendørs shows i Caribien Sea området. Den første var et regerings stort ensemble og den anden er en vidunderlig religiøs koncert, som nu stadig er på vej. "S1210 og RS18-systemet er virkelig magtfulde, Carrie! "Sagde hr Jo ***. Klienten der købte vores Sanway-system og hovedprojektentreprenøren af ovenstående arrangementer.

Sanway line array feedback 6

For det første vil vi tage til dig at se denne to begivenhed. Virkelig lyd ændrer alt! Efter at have set denne video ønskede vi at vi var der.

For den store ensemble-musik lå vores klient 5 enheder S1210 på de 2 enheder RS18 dual 18 "subwoofer kabinetkasser pr. Side. Med klar og kraftig lydevne, tilføjede dette system fantastisk atmosfære.

Sanway line array feedback 1

Til den religiøse musikbegivenhed hænger Mr. Jo ** 5 enheder S1210 på hver side af scenen og lægger to enheder RS18 på jorden hver side for 2500 personer. Til indendørs begivenhed er lydkvaliteten af s1210-systemet blød og kraftfuld i forhold til det meget lange kaste line array system med meget topplyd.

Sanway compact line array feedback 2

Følgende er flere tilbagemeldinger fra Mr. Jo **. Hvordan kan jer lide disse begivenheder? Eventuelle tilbagemeldinger eller råd bliver meget værdsat.