Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway High-Power Storformatprintere Sub-Bass kabinetter til Alsidige Applications

Apr 14, 2017


Sanway subwoofer systemer kan bruges i forskellige tilstande, det er alsidigt nok til at løse ethvert fast installation applikation, omfatter højttaleranlæg, live event ydeevne og store udendørs stadions osv .. Alle subs består af høje udflugt chauffører, ultra-lavt vibrationsniveau vægge og 18mm høj densitet birkekrydsfinér kabinet kabinet, som fører til dramatisk reduktion af port støj, maksimeret dynamik og ekspertise i ydeevne, især de nyeste dem KS28 og RS18.


Sanway KS28 er designet til at udvide frekvensgang storformat-systemer, er det en ideel ledsager til store formater systemer i stablet eller fløjet implementeringer. Den KS28 kabinet kan stables vandret eller lodret i standard eller kardioid- ordninger, op til 16 enheder i lodrette arrays. Der er to 18" direkte udstrålende transducere monteret i et basrefleks tunet kabinet, kan det give standard eller cardioid retningsvirkning ved at kombinere fysiske etablering og egnet preset. Ligeledes skal den forreste del af subwoofer være beskyttet af en stål grill med anti korrosions belægning dækket med akustisk neutralt stof.


Sanway RS18 består af to 18” lange udflugt drivere på en birk krydsfiner kabinet for lav profil, høj output system. Den nye teknologi tillader akustisk afstand fra bagsiden til forreste sektioner til altid stige, når frekvensen falder. Dens indvendige komponenter skal være beskyttet af en pulverlakeret perforeret stål gitter. Med frekvensgang ned til 30Hz, følsomhed 105dB, den RS18 er alsidig til installationer og touring krav, hvor der kræves stort format sub-bas kabinetter.


KS28.jpg

KS28 dual 18 tommer subwoofer


RS18.jpg

RS18 dual 18 tommer subwoofer