Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway KARA KS28 Active Line Array System udført utroligt i 300+ mennesker-ballrum

Mar 18, 2020

En anden god nyhed kom fra vores klient fra Sydøstasien: Sanway klassiske mini-line array-system Active KARA og Active KS28 , som drives af Sanway DSP-pladeforstærkermoduler gjorde et fantastisk stykke arbejde på en 300+ folkebold . Der blev rapporteret om en sum af KARA- og KS28-projektsager til store begivenheder overalt i verden. I dag tager vi dig til at besøge denne delikate, imponerende og blomstrende boldbegivenhed.

Mr. Heron, som er en intelligent investor for PA-lyd i sit land, er også en stor Sanway Audio-fans i årevis. Han har fulgt Sanway Audio i årevis, siden han besøgte Sanway-udstillingsshow for 3 år siden afholdt i hans hjemby (Han ønsker ikke, at hans specifikke oplysninger skal fortælles andre). Sidste år gjorde vores Sanway populære KARA Active-ting ham imponerende. For at vide mere detaljerede kom han til Sanway showroom i oktober 2019 og afsluttede rækkefølgen af 12 enheder KARA Active top line array-højttalere og 6 PCS aktive KS28 dobbelt 18 tommer langkaste subwoofer kabinetbokse .

Dette boldrum er hans anden investering for PA Audio. Han hængt op 6 enheder, selvdrevet KARA top line array på hver side af rummet, med 3 stk aktive KS28 liggende under KARA. Dette kompakte line array-system leverede krystal og kraftfuld lyd med selskab med den kraftfulde subwooferbas fra ks28. Alle danserne nød en dejlig tid, når de er i boldrummet hver gang.

Sanway Active KARA KS28 Feedback 2

”Jeg er så tilfreds med dette fantastiske system, Carrie.” Heron sagde: ”Kinesere har allerede opgraderet deres klassestatus”. Faktisk er Sanway Audio allerede i gang med at jage kvalitet først for 14 år siden. Vi ved dybt, at hvor vigtig PA-systemets kvalitet er for en begivenhed. Vi vil ikke gøre dit publikum skuffet, hvis du tager vores produkter.

Sanway KARA KS28 Active feedback 1