Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway Kara SB18 Active System Feedback Fra 1200 Mennesker Banket i Kina Taiwan

Jul 21, 2020

Siden Covid-19 pandemien er blevet stærkt kontrolleret i Kina fastlandet og Kina Taiwan, begivenheder eller indsamling parter genopfriske gradvist. I mellemtiden er samarbejdet mellem disse to parter ved at vende tilbage til det normale skridt for skridt. I juni sidste år købte vores faste klient Mr.Yang der et andet sætKara sb18 sb28 line array system, som begge er i aktiv version.

Denne gang er de anvendes til en banket, hvoraf der var 1200 mennesker indendørs cerebration begivenheder. 3 stykker Kara selvdrevne top højttalere og en enheder aktive SB18 enkelt 18inch mid bass blev sat på toppen af en aktivSB28 dobbelt 18inch subwoofer kabinetboks på hver side af scenen. Kontrolrummet blev sat i den forreste del af scenen over 30 meter. Som du kunne se videoen taget af Yang's team. Kunstnerne sang lykkeligt, mens gæsterne nød et godt måltid. De havde alle en smuk tid den aften.

Sanway Kara SB18 SB18 feedback

Mr. Yang sagde: "Alle disse KARA sæt er kun med 80dB, lydeffekten er forbløffende allerede", "Erin, lad os fortsætte det gode arbejde!"

 Feedback from taiwan of kara sb18 active

Selvfølgelig er det ikke første gang, at vi fik nice feedback af KARA sæt fra vores kunder. Talrige smukke feedback bevist, at dette sæt klassiske og kvalificeret til mellemklasse udendørs eller indendørs arrangementer. I fremtiden vil den kompakte og kraftfulde linje array system sæt være en tendens. For at imødekomme denne situation har vi allerede lanceret endnu et kompakt kolonnesystemsætCS44+CS12 aktivEllerCS64+CS18-drevet systemfor at opfylde kundernes krav.

Vi tror, at Covid-19 vil være nederlag snart og audio linje vil komme tilbage live igen snart. Fortsæt det gode arbejde !!