Hjem > Nyheder > Indhold

Sanway Ny lanceret T24N og B30 Par

Jun 03, 2017

T24N er 2x12 "/ 1.4" højttalere, der giver et fremragende dynamisk og 143 db top akustisk tryk med en kabinetvægt på kun 33 kg. Der er en bi-amp / passiv switch på bagpanelet, så du kan vælge tilstanden mere praktisk. Desuden er førerne inde i høj effektivitet neodym og 1: 1 til originalen. Med fremragende talforståelighed og musikalitet til lydkvalitet er T24N en benchmark på markedet for live og installationer.


B30 subwoofer, anbefaler vi B30 subwoofer til T24N, B30 er udstyret med to særdeles stærke 15 "subwoofer, som kombinerer fordelene ved basrefleks og hornsystemer - høj effektivitet, stort udvalg og en dyb lavfrekvens grænse. akustisk felt sker over hele frontområdet, hvilket reducerer luftfriktion og strømningstab til et minimum. Resultatet er effektiv energioverførsel med samtidig styret impulsgengivelse og fremragende dynamik.


Sammenfatning med T24N er ekstremt kompakt, signifikant lettere (takket være neodym-drivere), fuld-range-kompatibel, helt hornbelastet top er indbegrebet af højttalerdesign i enhver henseende. Alt om det, selv på toppen af ​​tonale og metrologiske præstationer, er førsteklasses. Udførelsen er fremragende, tilbehør er rigelige, og højttalerens top og subwoofer er godt designet og virkelig nemme at bruge. Så det er nemt at se, at den nye T24N, kombineret med B30 subwoofer højttalerne 15 tommer og vores TD TD-forstærkere eller DSP-forstærker, vil lykkes i mange år fremover.