Hjem > Nyheder > Indhold

Historie 1 : Sanway Audio With Clayrun fra det caribiske havområde

Apr 08, 2020

Han er en fast kunde hos os, der holder kontakten med Carrie hele tiden. Nu er han vores distributør i Trinidad og Tobago gennem 2 år. Clayrun Silcott, administrerende direktør forBubble Bounce Audio i det caribiske havområde. Han hjalp meget med at markedsføre vores Sanway-produkter der, især voresFP effektforstærkereogDSP-pladeforstærkermoduler. Han elsker virkelig Sanway Audio med Sanway-logoet som hans WhatsApp-billede. ;)

Clayrun's story with Sanway Audio

Det stammer tilbage til tidligt 2017 , og det var vores første gang at afvikle prøveordenen for Sanway-switching-effektforstærker FP 10000 Q og FP 14000. Faktisk har Clayrun' s nummer været på min kontaktliste i 2 år før 2017. Jeg fik hans kontakt fra Alibaba-platformen. Før den første prøveordre kontaktede han allerede Carrie mange gange for vores forstærkere. En aften kaldte han videoen om betalingen. Så starter vores historier indtil nu. Efter 5 dage modtog han sin førsteSanway FP 10000 QogFP 14000 effektforstærkerog testede dem. “Helt perfekt! Carrie ”Det var hans første kommentar til vores klassiske effektforstærkere.

Dage senere gennemførte han disse demoer for at introducere dem for det lokale eventfirma og forhandlere. Han lavede en meget smart plakat der, og han fortalte mig, at flere selskaber vil teste Sanway-forstærkere. Den aften kaldte han igen, ”Jeg har brug for at være din distributør her i Trinidad for at fremme dine forstærkere, Carrie”. Vi tænkte ikke for meget og gav ham derefter autoriteten. Hvorfor ? Fra hans første forfremmelse til sit land, efter at han fik de første prøver, ved vi, at han er ivrig efter at støtte vores produkter. Vi har ikke set en sådan mand, som virkelig dedikerede Sanway-forstærkere i det caribiske havområde før. Det var tillid. Vi vil ikke gå glip af denne chance for at samarbejde med ham.

Stories with Clayrun

I løbet af disse to års samarbejde udvekslede vi vores oplysninger om vores produkter og kunders feedback på vores produkter for at gøre vores Sanway-forstærkere bedre og bedre. Det er også vores ansvar at støtte vores distributører i udlandet. Vi er partnere, og vi er nødt til at gøre fremskridt sammen.

Som du kan forestille dig, kommer de gode nyheder en efter en. Flere og flere brugere der kender os Sanway Audio. I det forløbne februar blev Sanway-forstærker den største forstærkerdel for deresenorme karnevaler i Trinidad. Sanway FP 10000 Q, FP 14000,D 20 K super multikanals effektforstærkerefungerede godt i 3 karnevaler. Sanways plakat fløj med vinden i bølgen af ​​folket med den fantastiske lyd og folk, der var ophidset.

Vil du kende denne fyr? Hvis ja, bedes du sende en forespørgsel til os privat. Vi deler dig hans kontaktoplysninger. Hvis du kommer fra det caribiske havområde, der også er interesseret i vores Sanway-forstærkere.