Hjem > Nyheder > Indhold

Historie 2: Erfaren klient fra Nordamerika: Hvorfor foretrækker jeg Sanway-produkt dybt?

Apr 13, 2020

Da den forrige historie 1 har trukket interesse fra vores andre samarbejdede klienter og potentielle kunder, vil vi i dag dele dig historie mellem Sanway Audio og en af ​​vores andre klienter fra Nordamerika, der købte vores Sanway klassiske effektforstærker, kompakt KARAdobbelt 8 inch aktivt linjesystemog KS 28dobbelt 18 tommer drevet subwoofer kabinet. Du vil vide meget mere om Sanway og betydningen af ​​vores samarbejde - ikke kun en enkelt forretning, men det langsigtede forhold til at gøre fremskridt for begge.

Sanway mass production

Mr.Dan, en erfaren lydbegivenhed CEO for xxxx-produktioner gennem 30 år, begyndte at kontakte Sanway Audio før 2014. Faktisk tog han bare en Sanway varmeforstærker somskifte 4 kanaler FP 10000 Qogklasse TD to kanals FP 9000modeller for år siden. Med en dejlig feedback på vores effektforstærkere, at disse FP-forstærkere, fulgte han altid Sanway' s nye opdatering.

I november 2019 sagde han, at han har brug foren dobbelt 8 inch aktiv linjearrayhøjttalerskab: S-kara. ”Carrie, jeg har aldrig set et så dedikeret håndværk i et skab som dit. Jeg har brug for en prøve for at teste først. ” Som du kan forestille dig, gjorde denne demo ham tilfreds 200%.

Sanway feedback of clients

28 dage senere afgav han sin ordre. Al masseproduktionen af ​​linieopstillingen drives af Sanway tilpassede DSP-pladeforstærkermoduler. Udover de aktive øverste skabe er den dobbelte 18 tommer lange kast subwoofer også selvdrevet. ”Hvorfor samarbejdede med Sanway Audio”, sagde han, ”Jeg har været i kontakt med Carrie fra Sanway Audio i løbet af 6 år. Hun har aldrig bedt mig om noget. I stedet for kan vi godt tænke på venner, der bor på to sider af verden. Vi deler både glade og nede følelser og opmuntrer hinanden hele tiden. Vi er venner mere end forretningspartnere. ”For erhvervslivet leverede Sanway fremragende service før ordre, under ordre og efter ordre. I slutningen af ​​sidste december planlagde Dan at flyve for at besøge os for enhver detalje om produkterne. Efter at have set demoen, droppede han alle sine bekymringer.

Fra historien med Dan ved vi dybt, at den mest vitale regel for et langvarigt partnerforhold - Ærlighed og service. Hvis du samarbejder med os, er det, du får, ikke kun de dedikerede produkter, men også vores fuldhjertetjeneste.