Hjem > Nyheder > Indhold

Subwoofer Speaker Audio Technology

Sep 28, 2017

subwoofer højttaler lydteknologi

I de senere år er kravene til subwooferen også mere krævende med udviklingen af ​​digital lydteknologi. For at opfylde kravene til teknologisk udvikling for at imødekomme forbrugernes behov er verdens førende subwooferfirmaer forpligtet til at forbedre ydeevnen hos eksisterende subwoofer og forskning og udvikling af subwoofer-nye materialer, ny teknologi og brug af nye designmetoder.

Nu introduceres det verdensberømte store selskabs subwoofer og dets systemteknologi status, egenskaber og unik ny teknologi introduceret som følger:

For det første er den udenlandske subwoofer højttaler og højttalerteknologi status quo

1. Professionel subwoofer

Hovedsagelig refererer til film, scene, hall, sportsarrangementer og andre lejligheder, subwoofer og subwoofer højttaler box. I de senere år har udviklingen af ​​nye materialer, nye teknologier, nye strukturer, ny teknologi, stereoteknologi, digitalteknologi, CD og VCD populær, professionel subwoofer og dens system også gjort store fremskridt. Fortsæt med at komme frem. De Forenede Stater JBL, EV, BOSE selskab; Det Forenede Kongerige KEF, TONNY selskab; Japan Matsushita, Pioneer, Mitsubishi, TOA, YAHAMA Company, har i de senere år lanceret en bred vifte af professionelle subwoofer- og subwoofersystem. De er kendetegnende for at modstå kraft, er mere end 200W; høj effektivitet, generelt i 98-100dB; bredt synspunkt. For at opnå de ovennævnte egenskaber, den verdensberømte subwooferproducenter Otte Immortals, de overnaturlige kræfter.

De vigtigste metoder er følgende:

For det første brugen af ​​nye magnetiske materialer, brugen af ​​nye magnetiske kredsløb design metode. Som det SFG magnetiske kredsløbsdesign, der anvendes af JBL, som indeholder en ny type strukturelle opsætning med fluxbalance og reduceret kildeinduktans og varmeoverførsel. Det anvendte magnetiske materiale er mere end 3,6MGsOe. Dette gør subwooferen til at modstå kraften i kapacitetsforøgelsen, gengivelsen bas stærk, der er styrke.

For det andet brugen af ​​nye materialer, såsom diskant subwoofer membran ved hjælp af rumfart titanium, fordi titanium metal E · P partner materiale er overlegen, der er egnet til fremstilling af høj kvalitet diskant membran. Anvendelsen af ​​titanium membran diskant subwoofer, højfrekvens har været en større udvidelse, har strømforsyningen også været stærkt forbedret. Bass subwoofer med lamineret højdensitets kompositkegle. Stemmespole med fladtråd, på grund af flad linjefaktor, magnetisk kredsløbsudnyttelse er høj, kan få en højere følsomhed. Teknologien opfundet af JBL-selskabet, har andre store virksomheder fulgt trop.