Hjem > Nyheder > Indhold

Subwoofer Speaker Ændrer vejen ind i

Aug 02, 2017

subwoofer højttaler Skift vejen ind

Subwoofer er en leverandør af elektroakustiske enheder til elektroakustiske enheder, som konverterer elektriske signaler til lydsignaler. Specifikt er subwooferens arbejde faktisk et bestemt område af lydsignal gennem transduktionsfunktionen til en lille forvrængning og har tilstrækkelig lydtrykniveau lydlyd. Subwoofer er en af ​​de svageste enheder i en lydenhed, og det er en af ​​de vigtigste dele til lydeffekter. En bred vifte af subwoofer, og prisforskellen er meget stor. Lydeffekten vibreres af elektromagnetiske, piezoelektriske eller elektrostatiske effekter, hvilket forårsager, at keglen eller membranen vibrerer og resonerer (resonerer) med omgivende luft. Subwooferen er opdelt i en indbygget subwoofer og en ekstern subwoofer. Ekstern subwoofer, der generelt henvises til højttaleren. Indbygget subwoofer refererer til MP4-afspilleren med indbyggede højttalere, så brugerne ikke kun kan gennem headsettet-headsetjakkerne også være indbyggede subwoofer for at lytte til lyden af ​​MP4-afspillere.

1. Stemmespole: Stemmespole er en kegleformet kegle subwoofer-drivenhed, den er meget tynd kobbertråd i to lag omkring papirrøret, generelt omkring et par dusin omgange, også kendt som en spole, der er anbragt i styringen Magnetisk kerne søjle og magnetisk plade dannet af den magnetiske mistanke. Voice spole og kegle fast sammen, når lyden nuværende signal ind i voice coil, voice spole vibration drevne kegle vibrationer.

2. Kegle: Kegle kegle subwoofer konisk membran anvendes i mange typer materialer, der er generelt naturlige fiber og menneskeskabte fibre to kategorier. Naturfiber brugt ofte bomuld, træ, uld, silke mv. Menneskeskabte fibre har lige brugt rayon, nylon, glasfiber. Da keglen er en subwooferparameter af lydstråleanordningen, bestemmer i høj grad subwooferens lydgengivelse, så uanset hvilken type papkegle der kræves både lys og god stivhed, ikke på grund af omgivelsestemperaturen, ændres luftfugtigheden og deformationen .

3. Foldning: Foldring er at sikre, at keglen langs aksial bevægelse af subwooferen, begrænser sideværts bevægelse og indstilling, mens du spiller for at stoppe keglen før og efter den tomme cirkulation af rollen. Foldet materiale ud over almindeligt anvendt keglemateriale, men også brugen af ​​plastik, naturgummi mv. Efter varm limning på keglen.

Ifølge brug af feltet og lydens krav kombineret med subwooferens egenskaber for at vælge subwooferen. For eksempel kan den udendørs stemmebaserede udsendelse bruge en elektrisk subwooferhøjttaler, som f.eks. Behovet for højere lydkvalitet, du bør bruge den elektriske subwoofer højttalerboks eller lydkolonne: indendørs generel radio, valgfri enkelt elektrisk tromle Subwoofer lavet af små højttalere: For at nyde musikken eller for høj kvalitet vil være højttaler, bør du bruge en høj, bas subwoofer kombination af subwoofer højttalere og så videre. Bruges i bærbare computere, håndholdte spillekonsoller, mobil dvd, digitale kameraer, hjemmekameraer, MP3 / MP4.