Hjem > Nyheder > Indhold

Subwoofer Speaker Convertibility Principle

Oct 23, 2017

subwoofer højttaler omstillingsprincip

Kernen i lyd subwooferen, hvad er princippet om energi konvertering

I udviklingen af ​​subwoofer-transducerkonverteringsprincippet har der været mange slags, indtil videre findes der stadig en række transconductivity, selvom forbrugeren er den mest almindelige, er den bevægelige spole subwoofer, men ofte i high-end-markedet Der er mange forskellige konverteringsprincippet produkter, såsom nogle bekymrede for lydindustrien eller entusiaster kender også det bevægelige jern, statisk og så videre.

Men for lydsystemet er den endelige lyd faktisk subwoofersiden, og sammenlignet med andre front-end lydkilder for at lave en række elektriske signaler og digital analog signalomdannelse er signalet tabt uden tvivl det sidste skridt største af. Er det elektroniske signal igennem det fysiske middel til lydbølger, og som en subwoofer langsigtet udvikling er der i historien en række forskellige energikonverteringsprincipper, men kernen i disse principper er faktisk forholdsvis enkel: gennem vibrationerne af membran til udgivelse af lyd. Og som tidligere sagt, er subwooferen i virkeligheden lydsystemet i den endelige stemmeydelse, der tegner sig for den største del af et link. Som det sidste skridt er de eneste virkelige mennesker, der kan mærke følelsen af ​​konvertering, højeffektivitet og lave tabskrav sammenlignet med alle tidligere signalomdannelseskrav, der er meget højere, og det elektriske signal direkte ind i det fysiske vibrations- og akustiske signalproblem må ikke være stort , men for brugeren er det også mest sandsynligt at finde en del af problemet. Struktur og basics af lyd

Den elektriske energi ind i lyden af ​​de dele, der hedder subwoofer, almindeligvis kendt som højttalere. Hvis værten er den menneskelige hjerne, så er subwooferen stemme for mennesker, lyden er sød, det afhænger af, hvordan deres stemme. Dens rolle er at omdanne lydsignalet til et akustisk signal og udstråle det til det omgivende luftmedium.

Er et sæt lydsystem uundværligt vigtigt udstyr, spiller dens kvalitet, egenskaber, lydkvaliteten af ​​lydsystemet en afgørende rolle. Bilhorn er mest almindelige i koniske konstruktioner, fordi keglen er designet til at udvide det effektive område af membranen så meget som muligt, når køretøjet er installeret i en begrænset position, og det effektive område af membranen bestemmer subwooferen Lavfrekvensrespons.

Longmen normalt ved støvdækslet, keglen, talespolen, vibrationspladen, terminalen, øvre og nedre polstykker, magnet og andre komponenter. Subwoofer er et subwoofersystem (almindeligvis kendt som højttalere) i subwooferens nøgledele. Høj lydkvalitet bestemmes hovedsageligt af subwooferens ydeevneindikatorer, og derefter bestemmes hele sæt af afspilningsindikatorer. Subwooferens ydeevneindikatorer er nominel effekt, nominel impedans, frekvensegenskaber, harmonisk forvrængning, følsomhed, direktivitet og så videre.

Subwoofer ydeevne fordele og ulemper primært gennem følgende indikatorer til måling:

1, nominel effekt (W) d

Der er mange former for forvrængning af subwooferen, almindelig harmonisk forvrængning (for det meste ved subwooferens magnetiske felt ujævnt og vibrationssystemforvrængning forårsaget af ofte i lavfrekvensen), intermodulationsforvrængning (på grund af to forskellige frekvenssignaler. Mens du tilføjer subwoofer, lyder kvaliteten nedbrydning forårsaget af gensidig modulation) og forbigående forvrængning (på grund af trægheden i vibrationssystemet kan ikke holde øje med signalændringer, hvilket resulterer i signalforvrængning) og så videre. Harmonisk forvrængning refererer til gengivelsen, det originale signal øger ikke de harmoniske komponenter. Subwooferens harmoniske forvrængning fra magnetmagnetfeltet er ikke ensartet, membranets karakteristika, stemmespoleforskydning og anden ikke-lineær forvrængning. I øjeblikket er det bedre subwoofer-harmoniske forvrængningsindeks ikke større end 5 [%].