Hjem > Nyheder > Indhold

Subwoofer Speaker elektrisk og elektronisk udstyr

Oct 12, 2017

subwoofer højttaler elektrisk og elektronisk udstyr

Subwoofer, også kendt som "højttaler". Er en meget almindelig elektro-akustisk transducer, i lyden af ​​elektrisk og elektronisk udstyr kan se det. Subwoofer er en slags elektrisk signal til et lydsignal fra transducerenheden, subwooferens præstationsfordele og ulemper ved en stor indvirkning på lydkvaliteten. Kinas subwooferindustri for at køre den nuværende situation er god, Kinas subwooferindustri for at drive produktionen af ​​produktkvalitet med det internationale markedskonkurrenceevne. Med Kinas subwooferindustri til at køre efterspørgselsmarkedet fortsætter med at udvide og eksportere vækst, indfører Kinas subwooferindustrioperation nye udviklingsmuligheder. Da mobiltelefonen som et populært forbrugsprodukt frembringes ved at erstatte stimulusen, har opgørelseskrisen og den regionale GPRS til fremme af det globale mobilkommunikationsmarked begyndt at vise tegn på opsving, og denne bølge af mobilmarkedsgendannelse vil bringe At inkludere mobiltelefon elektroniske komponenter, herunder udvikling af mobiltelefon dele og komponenter industrien. Multifunktionel, personlig og miniaturisering er den fremtidige udviklingstendens for mobiltelefoner. I denne tendens skal telefonens stemmeeffekter fordobles, MP3-lytte, multimedievideoafspilning, stærkere ringetoner og arrangørfunktioner mv. Brug for en bedre stemmeinterface, der viser mobiltelefonen komponenter i den elektroniske produkt status af udviklingen af ​​skyrocketing Med det globale fremstillingsskifte og Kinas enorme efterspørgselstræk på hjemmemarkedet er Kina verdens største mobilkommunikationsterminalproducent og forbrugerland. Ifølge ministeriet for informationsindustriestatistik har Kina næsten 1/3 af verdensomspændende mobiltelefonproduktion og omkring 1/5 af salgsmarkedet, er verdens vigtigste mobilproduktions- og salgscenter. Ifølge ministeriet for Information Industry Statistics nåede Kinas mobilproduktion 198 millioner, en stigning på 65%; salg på 196 mio., en stigning på 64,5%, salgstal på 98,8%; eksporten på 0,8 millioner, en stigning på 95,1% for 40,5%.

Ifølge branchens eksperter har Kina virkelig kapacitet til mobilkommunikationskomponenter med kun mobiltelefonbatterier og andre projekter, andre nøgleelementer i

Støtte til klimaet er endnu ikke dannet. Som mobiltelefon tilbehør produkter uundværlige elektro-akustiske enheder, i lyset af den hurtige udvikling af mobiltelefonindustrien og Kinas mobilitet lokalisering evner

For at øge efterspørgslen vil Kinas mobiltelefon med elektroniske enheder indlede en hidtil uset efterspørgsel efter plads. Ved brug af højttaleren og den tilsvarende note er følgende:

(1) subwooferen får strømmen ikke at overskride sin nominelle effekt, ellers vil brænde telefonspolen eller stemme spolen for at sprede. Elektromagnetisk og piezoelektrisk keramisk subwooferens driftsspænding må ikke overstige 30V.

(2) Bemærk, at subwooferens impedans skal være med udgangslinjen med den specifikke praksis kan henvise til forstærkerafsnittet.

(3) for at vælge subwoofermodellerne korrekt. Som i firkanten, der skal bruges, bør der anvendes diskant subwooferen; bruges indendørs, skal bruge subwooferens konustype og vælge hjælrehøjttaler. Høj og lav bass højttalere kan også laves subwoofer højttaler for at udvide frekvensresponsområdet.