Hjem > Nyheder > Indhold

Subwoofer Højttaler Lavfrekvensafspilningsydelse

Jun 07, 2017

Subwooferen er wooferen i bilhøjttaleren. Generelt, wooferens diameter, jo større magnetens diameter og stemme-spolen, jo lavere ydeevne for lavfrekvensen er, desto bedre forbigående egenskaber og jo højere følsomheden.

Denne parameter er primært til suite højttalere. Subwooferen er wooferen i bilhøjttaleren, og dens funktion er at reproducere lavfrekvenssignalet (frekvensområde generelt 20Hz-150Hz) udgang fra frekvensdeleren. Generelt har bashøjttalerens diameter, magneter og talespole diameter større, lavfrekvent afspilningsydelse, desto bedre forbigående egenskaber, desto højere er følsomheden.

Subwoofer struktur for konustype, der er en lille mængde af fladskærm. Subwoofer membran af en bred vifte af aluminiumlegering membran, aluminium-magnesium legering membran, keramisk membran, carbon fiber membran, kuglebeskyttet klud membran, glasfiber membran, propylen membran, papir membran og så videre. Brugen af ​​aluminiumlegering membran, glasfiber membran af basenheden er generelt lille diameter, for at modstå strømmen er relativt stor, og brugen af ​​forstærket kegle, glasfibermembran af basenheden afspiller musiklyd mere præcist, den overordnede balance er god.

Rumfornemmelsen (AMB) til replay-effekten er meget god eller dårlig afhænger af subwooferens ydeevne. Lyden af ​​billyden er motorlyden, kørsel af vibrerende lyd og vind, denne del af lyden er primært koncentreret i basdelen for at overvinde disse støj, og bilens indre struktur forårsaget af bas-effekten svækkede problemet, er den vigtigste opgave med bil woofer. Ud over at vise dybden af ​​lydeffekten er en masse bil lyd entusiaster hvor kravene.

Men fordi det menneskelige øre kan høre lyden er begrænset (20 - 20KHz), så den generelle højttaler vil indstille programmet i dette interval. Elektromagnetiske højttalere drives stort set af strømforsyningssystemet (herunder: magnetstrålespole er elektrisk spole). Vibrationssystem (herunder: lydfilm er hornmembranen støvdæksel bombe bølge), støtte system (herunder: bassin, etc.) sammensætning. Arbejdsprincippet er det samme som ovenfor. Energikonverteringsprocessen omdannes fra elektrisk energi til magnetisk energi og omdannes derefter fra magnetisk energi til mekanisk energi og omdannes derefter fra mekanisk energi til lyd.