Hjem > Nyheder > Indhold

Subwoofer højttaler hovedsageligt opdelt i to kategorier

Aug 15, 2017

subwoofer højttaler Hovedsageligt opdelt i to kategorier

Den såkaldte subwoofer refererer til både den lavere frekvens af afspilningsfrekvensen på 20 Hz eller mere bas. Betydningen af ​​subwooferen er endnu bedre end den af ​​et traditionelt hovedkanals højttalersystem, om det afspiller stor dynamisk musik eller filmlydeffekter. Dette skyldes, at det indeholder en masse musik (symfoni eller strengmusik), og mange af filmens specielle lydeffekter er ekstremt majestætisk og dynamisk fuld bas. Denne lydeffekt er ikke kun at lytte til "lytte" til, og mere er at lade dem "føler" til scenen i denne atmosfære.

Subwoofer er primært opdelt i to kategorier, de er passive og aktive to. På markedet er der i dag mange basenheder eller baskasser passive. Aktivt bassystem er faktisk en basforstærker med en effektforstærker, indgangssignal, adgang til strøm kan virke. Bilradio bruger mange højttalere, der er koaksiale, komplette, separate og andre former. Jo mindre diafragmaområdet er, desto højere tonehøjde er jo lavere område, jo lavere er pitchen, så lydsystemet skal bruge en række forskellige højttalere for at genoprette musikken helt.

Nu er der biler til bilens lydkvalitet er meget alvorligt, især i musikens overordnede ydeevne kræver en højere, så lyden vil altid gøre en vis betydelig omdannelse, men efter at installationen af ​​lyden altid har været dårlig, ser ikke ud som noget mindre , dette er manglen på subwoofer.

Effekten af ​​wooferen er at reproducere lavfrekvenssignalet (frekvensområde generelt 20Hz-150Hz) output fra divideren. Generelt er jo større kaliber-, magnet- og stemmespole diameteren, lavfrekvent afspilning ydeevne, jo bedre transiente egenskaber, desto højere følsomhed.

Strukturen af ​​bashøjttaleren til konustypen, der er en lille mængde fladskærm. Membran type er også meget, der er aluminiumlegering membran, aluminium-magnesium legering membran, keramisk membran, carbon fiber membran, kuglebeskyttet klud membran, glasfiber membran, propylen membran, papir membran og så videre. Brugen af ​​aluminiumlegering membran, glasfiber membran af basenheden er generelt lille diameter, for at modstå strømmen er relativt stor, og brugen af ​​forstærket kegle, glasfibermembran af basenheden afspiller musiklyd mere præcist, den overordnede balance er god.

Space sense (AMB) til afspilningseffekten er meget god eller dårlig, afhænger i vid udstrækning af wooferens ydeevne, billydfjender er motorlyden, vibrationsvibrerende lyd og vind, denne del af lyden er primært koncentreret i basdelen, at overvinde disse støj og bilens interne struktur forårsaget af bas-effekten svækkede problemet, er den primære opgave med bil woofer. Ud over at vise dybden af ​​lydeffekten er en masse bil lyd entusiaster hvor kravene.