Hjem > Nyheder > Indhold

Subwoofer Højttaler Nominel Strøm

Sep 07, 2017

subwoofer højttaler Nominel effekt

Subwooferens hovedindikatorer er: følsomhed, frekvensrespons, nominel effekt, nominel impedans, ledningsevne og forvrængning og andre parametre.

1, nominel effekt

Subwooferens kraft har en nominel effekt og en maksimal effektfraktion. Nominel effekt er nominel effekt, ingen forvrængningskraft. Det refererer til subwooferens maksimale indgangseffekt i det nominelle forvrængningsområde, i subwoofer-varemærket, tekniske specifikationer markeret på den strøm, der er strømværdien. Den maksimale effekt er subwooferen i et øjeblik, der kan modstå spidseffekten. For at sikre pålideligheden af ​​subwooferarbejdet kræves maksimal effekt af subwooferens nominelle effekt på 2 til 3 gange.

2, nominel impedans

Subwooferens impedans er generelt relateret til frekvensen. Den nominelle impedans er impedansen målt fra subwooferens indgang, når lyden er 400 Hz. Det er generelt voice coil DC modstand på 1,2 til 1,5 gange. Generel bevægelsesspole subwoofer fælles impedans 4Ω, 8Ω, 16Ω, 32Ω og så videre.

3, frekvensrespons

Subwoofer-producenter, til en subwoofer med samme spænding og forskellige frekvenser af lydsignalet, vil det resulterende lydtryk ændre sig. Generelt genereres lydtrykket, når lyden er stor, og lav lyd og høj lyd, når lydtrykket er mindre. Når lydtrykket falder til en bestemt værdi af midten af ​​det høje, basfrekvensområdet, kaldes subwooferfrekvensresponsegenskaberne.

De ideelle subwooferfrekvensegenskaber skal være 20 ~ 20KHz, så alle lydene kan gengives jævnt, men det er umuligt. Hver subwoofer kan kun gengive en bestemt del af lyden. 4, forvrængning

Subwoofer kan ikke sætte den oprindelige lyd realistisk gengivelse af fænomenet kaldet forvrængning. Der er to typer forvrængning: frekvensforvrængning og ikke-lineær forvrængning. Frekvensforvrængning skyldes en del af frekvensen af ​​signalafspilningen er stærk, og den anden frekvens af signalafspilningen er svag, forvrængningen ødelagde den oprindelige høje og lave grad af lydforhold, ændrede den oprindelige lyd. Og den lineære forvrængning skyldes subwooferens vibrationssystem, vibrationer og signalfluktuationer er ikke nøjagtigt det samme resultat, lydbølgens output for at tilføje en ny frekvenskomponent. 5, der peger på egenskaberne

Subwooferproducenterne introducerer deres pegende egenskaber, det er vant til at karakterisere subwooferen inden for strålingsretningen af ​​lydtryksfordelingskarakteristikkerne, jo højere jo mere desto mere direkte er, jo større jo større er konduktivets retning.