Hjem > Nyheder > Indhold

Indstillinger for højttalerens præstation for højttalerens højtalere

Jul 18, 2017

højttalerens præstationsindikatorer for subwooferens højttalere

præstationsindikatorer for højttaleren

Højttalerens hovedindikatorer

Højttalerens ydeevneindikatorer er: følsomhed, frekvensrespons, nominel effekt, nominel impedans, ledningsevne og forvrængning og andre parametre.

1, nominel effekt

Højttaleren har den nominelle effekt og den maksimale effekt af punkterne. Nominel effekt er nominel effekt, ingen forvrængningskraft. Det refererer til højttaleren i det nominelle distorsionsområde for den maksimale tilladte indgangseffekt i højttalerens varemærke, tekniske specifikationer markeret på den effekt, der er strømværdien. Den maksimale effekt er den højeste effekt, som højttaleren kan modstå i et øjeblik. For at sikre pålideligheden af højttalerens arbejde, kræver højttalerens maksimale effekt til nominel effekt 2 til 3 gange.

2, nominel impedans

Højttalers impedans er generelt relateret til frekvens. Den nominelle impedans er impedansen målt fra højttalerindgangen, når lyden er 400 Hz. Det er generelt voice coil DC modstand på 1,2 til 1,5 gange. Generelle bevægelige spole højttalere har en fælles impedans på 4Ω, 8Ω, 16Ω, 32Ω og så videre.

3, frekvensrespons

Når en højttaler tilføjes med samme spænding og forskellige frekvenser af lydsignalet, ændres det resulterende lydtryk. Generelt genereres lydtrykket, når lyden er stor, og lav lyd og høj lyd, når lydtrykket er lille. Når lydtrykket falder til en bestemt værdi af midten af det høje basfrekvensområde, kaldes højttalerens frekvensresponsegenskaber.

De ideelle højttalerfrekvensegenskaber bør være 20 ~ 20KHz, så al lyd kan gengives jævnt, men det er umuligt. Hver højttaler kan kun gengive en bestemt del af lyden.

4, forvrængning

Højttaleren kan ikke sætte den oprindelige stemme realistiske gengivelse af fænomenet kaldet forvrængning. Der er to typer forvrængning: frekvensforvrængning og ikke-lineær forvrængning. Frekvensforvrængning skyldes, at en del af frekvensen af signalafspilningen er stærk, mens den anden frekvens af signalafspilningen er svag, ødelægger forvrængningen det oprindelige høje og lave lydforhold, ændrede den oprindelige lyd. Og den lineære forvrængning skyldes det faktum, at vibrationen af højttalervibrationssystemet og fluktuationen af signalet ikke er nøjagtigt det samme, og der tilføjes en ny frekvenskomponent til outputlydbølgen.

5, der peger på egenskaberne

Bruges til at karakterisere højttaleren i rummet af stråledirektionen af lydtryksfordelingsegenskaberne, jo højere jo højere er retningen af den smalere, desto større jo større er konduktivets retning.

Vi ved alle, at højttalermetallet udsættes for luften snart, overfladen vil have oxidation, glansdæmpning, bliver sløv. Selv om signalstikket overfladen efter forgyldt behandling har været svært at oxidere, og kropspropperne har tæt kontakt, men i lang tid vil der stadig være en vis grad af oxidation, der fører til ringe kontakt, så op til seks måneder at rydde op en gang. Så længe bomuldet farvet med alkohol kan påføres leddene, og efter at have lavet denne tunge mand, kan du få kontakten til at svare på den bedste kontakt, lyden er også klar og gennemsigtig.

Regel 2 rengøring cd maskine laser hoved

Selvfølgelig er laseren kun et lille område af prikkene, men det læser alle mærket på cd'en, så stikket på stikket, så længe adhæsionen af meget lille støv er nok til at påvirke læsesignalets nøjagtighed. Selv om cd-maskine har en stor forseglet krop, men glem ikke at ofte skål i fadet i processen er der et hul for at udnytte støvet. I nogen tid nede vil overfladen af pladen helt sikkert efterlade mere eller mindre støv , som når du skal skrue af lågskruerne, skal du åbne låget direkte med bomuldsstang på punktet for alkoholrengøring. Selv om der findes en række rensende cd-diske på markedet, men du har brugt titus dollars, kan de såkaldte vask-cd'er være en række børster til at feje støvet eller brugen af ruskind * vende sig til støv, effekten er ikke direkte med bomuldspind grundigt. Når du ikke har barbert lang tid efter at rengøringsmaskinen er færdig, så lyt til folket vil have et lag garn åbnede følelsen, og højfrekvente svar på den gamle klare, detaljerne også mere. Skridtene til at rengøre hovedet skal udføres en gang om året, selvom du bruger Pioneer's omvendte drejebordssystem (laserhovedet er nede i stedet for op), vil støvet stadig tiltrækkes af den elektrostatiske tiltrækning af hovedet. Denne gang kan det stadig ikke redde provinsen.