Hjem > Nyheder > Indhold

Subwoofer højttaler modstandskurve

Aug 29, 2017

subwoofer højttaler modstandskurve

Højttalere er opdelt i indbyggede højttalere og eksterne højttalere. Den eksterne højttaler betegnes generelt som højttaleren. Den indbyggede højttaler er MP4-afspilleren med den indbyggede højttaler. Mange forskellige typer højttalere kan i princippet opdeles i dynamisk (dvs. bevægelig spole), elektrostatisk (kapacitiv), elektromagnetisk (dvs. reed type), piezoelektrisk (krystal type) og så videre.

En detaljeret introduktion til ultra low voice højttaleren

For en række højttalere er Q0-værdien forskellig for kvalitetsfaktoren for den ultra lave stemmehøjttaler. Til lukninger og inverterende kasser er Q0-værdien generelt den bedste mellem 0,3 og 0,6. Generelt er jo større diameteren af ​​ultra-low tone højttaleren jo større magnetens diameter og lydspolen er, desto bedre lavfrekvente afspilningsydelse desto bedre forbigående karakteristika og jo højere følsomheden. Strukturen af ​​basenheden er for det meste kegle type, og der er et lille antal pladetyper.

Basenhed er der mange forskellige slags membran, membran af aluminiumslegering, aluminiums magnesiumlegering membran, keramisk membran, kulfibre membran, membran kuglebeskyttet klud, glasfiber membranpapir, propylen membran, membran og så videre. Aluminiumslegering membran, glasfiber membran basen gennemsnitlig diameter er lille, bjærnen er større, og det forstærkede papir POTS, glasfiber membran basen afspilning musik timbre er forholdsvis præcis, den generelle balance er god.

Højttalerenhedens kvalitetsfaktor er en vigtig parameter, der skal forstås før højttalernes design og produktion. På impedansen af ​​højttalerenhedens karakteristiske kurve, sagde den impedanskurven ved den resonansfrekvensimpedans skarpe grad af toppen, afspejler den i en vis grad højttalertilstanden for dæmpningsvibrationssystemet, der betegnes som "Q0-værdier, jo højere højttalerens kvalitetsfaktor, resonansfrekvens, jo vanskeligere at styre.

Højttalerens lavfrekvenskarakteristik bestemmes normalt af højttalerens kvalitet og frekvensen af ​​resonansfrekvensen. Kvalitetsfaktoren er relateret til lydtrykket af højttalerenhedens udgang ved resonansfrekvensen. Højttalers lydtryk sænkes hurtigt, når udgangen på Q0 er for lav, og højttaleren overdampes, og lavfrekvensdæmpningen er for stor.