Hjem > Nyheder > Indhold

Subwoofer Højttaler Lydkvalitet Effekt

Nov 01, 2017

subwoofer højttaler Lydkvalitet effekt

Højttaler- og højttalersystem som lydklemme, dets kvalitet er god eller dårlig, har direkte indflydelse på lydkvaliteten af ​​lydsystemet til afspilning, så for at imødekomme den forskellige brug af forskellige miljøer og forskellige lydudstyrskrav, for at forbedre lydkvaliteten af ​​lydsystemet, udenlandske Virksomheder, der beskæftiger sig med produktion af højttalere arbejder konstant på nye produkter, forbedrer elpræstationen og konstant udvikler nye materialer, nye processer og brugen af ​​nye designmetoder. Så i de senere år har lanceret en række højttalere, med stor kraft, høj effektivitet, bredt synspunkt og så videre.

På nuværende tidspunkt bruger mange udenlandske højttalereproducenter nye magnetiske materialer ved hjælp af den nye designmetode af denne vej, strømningsbalancen, reducerer drivkildeinduktansen og varmeledningen af ​​den nye struktur, så det magnetiske materiale kan gøre den magnetiske energikapacitet på 3,6 MGsOe ovenfor, hvilket øger højttalerens kapacitet til at modstå strøm, øger intensiteten af ​​basafspilningen. Nogle af højttalermembranen med titanium, dette materiale, der er produceret af membranen, hvilket gør højttalerens højfrekvens, har været en større udvidelse, er strømkapaciteten også blevet stærkt forbedret. Subwooferen bruger en lamineret højdensitets kompositkegle. Stemmespole med fladtråd, fordi den flade linjevirkningscyklus er høj, den magnetiske kredsløbsudnyttelse er høj, kan få en højere følsomhed.

Forud for den professionelle lyd i det mest anvendte horn er indekset, og nu med udviklingen af ​​videnskab og teknologi med et nyt retningshorn begyndte man gradvist at erstatte det enkle indeks. Punkt til typen af ​​rør anvendes i forskellige former for sidevæggen, den tidligere simple lineære, eksponentielle til en kompleks, diskontinuerlig funktionsformel for at opnå en konstant ledningsevne.

Kara OK karaoke, dansehaller og hjemmebiografhøjttalere, der anvendes i forbindelse med udvikling af videnskab og teknologi, fremkomsten af ​​nye produkter, er disse nye produkter ikke kun fremragende tekniske præstationer og høj følsomhed, forbigående respons et godt, dynamisk område. Denne højttaler højttaler har to frekvensdeler højttalere og tre split højttalere.

To-højttalere højttalere består af en 8-fods regn eller 6,5-tommer subwoofer med dome tweeter, hvis den midterste og lave frekvens kun en højttaler, for at sikre god ledningsevne og fasegenskaber kræver højttalerenheden Der er en bred Vibrationen af ​​stemplet uden vibrationer, men denne bas effekt er svært at opfylde folks krav, så for at kunne opfylde bas effekten og har udviklet håndvægts højttalere med to 8 tommer eller 6,5 tommer woofer Mellem toppen af en dome tweeter at styrke basen.

Trevejs højttalerhøjttaleren er en altenhed på basis af tovejsfrekvensdivisionen, som fuldt ud kan udnytte stempelvibrationsbåndet på hver enhed for at reducere forvrængningen og forbedre strømbæreevne. Uanset om det er tovejsfrekvens eller tri-band, har de bedre lækagefaste magnetiske egenskaber.

For at kunne vise teaterets effekt i det generelle hjemmebiografshow er surroundlyd meget vigtig. Den aktuelle surroundlyd kan groft opdeles i to slags, nemlig: retnings logisk surround sound og DSP surround sound. DSP surround sound er brugen af ​​digital teknologi til at simulere lyden af ​​teaterlyden gennem tiden, denne surround sound kræver, at den forreste, midterste og bageste indikator højttaler lyd skal balancere, peger bedre.