Hjem > Nyheder > Indhold

Til vores venner og kunder over hele verden under COVID-19-situationen

Apr 01, 2020

Hilsen Kære,

I dag fik vi en dårlig nyhed fra en af ​​vores kunder i udlandet, at hans ven døde af covid-19💔. Vi er så kede af at høre det, men hvad vi kan gøre er at nedskrive den erfaring, vi lærte fra vores kampe med Covid-19 i de sidste tre måneder. Lidt lang, men pls bruger 1 min. På at læse det ud. Det er nyttigt for dig.

👉-1. blive hjemme i karantæne, hvilket er den bedste måde at beskytte dig mod at blive inficeret;

👉-2.Hvis nødvendigvis gå ud, bærer pls pls pls masker.

👉-3.Pls samles ikke med venner eller leger udenfor i mængden.

👉-4.Vask dine hænder oftere.

👉-5.Gør mere punktafgifter derhjemme for at holde din krop med nok antikrop.

Ovenfor er de 5 stykker meget grundlæggende råd fra os, fordi titusinder af kinesere i de sidste 3 måneder levede vores liv ovenover. Det er virkelig meget små og lette job at udføre.

Konfronteret med død er selvbeskyttelse det bedste bidrag til vores samfund og verden. Covid-19 er et globalt spørgsmål. Vi skal være forenet for at gå af med det og få vores folk til at vende tilbage til det normale liv så hurtigt som muligt.

Livet for alle er en gang, ikke mere. Selv nogle fyre fortalte mig, at vi vil gå til himlen efter døden. Men turen til denne verden, idet det er en menneskelig art, er det kun en chance. I morgen eller forekomst, der kommer først, er det ukendt.

Imidlertid fortsætter livets behov💪. Måske er nogle af os nu i en meget mørk tid, som vi går tabt og føler os ængstelige over den kommende fremtid. Men glem ikke, at vi er i den samme verden, og at du ikke er alene. Hej op og ikke opgiv, fortsæt med at kæmpe. Vi ser endelig en sølvforing snart !!! 💪💪💪

covid-19