Hjem > Nyheder > Indhold

V8 og V-SUB Compact Line Array System eksporteres til Rusland Market

Dec 12, 2017

I slutningen af ​​året tager kunderne tid til at købe professionelle lydhøjttalere , effektforstærker, dsp-aktive moduler til deres marked eller deres projekt. I sidste weekend har Sanway Audio eksporteret 10 sæt kompakte, højeffektive, tre-vejs passive line array system - V8 og V-SUB til Rusland marked.

IMG_2863.JPG

V8 er udstyret med dual 10 "neodymium LF drev og en hornloaded 8" MF driver til at levere høj energi bas og præcis stemme og lydgengivelse. To 3 "HF kompressionsdrivere transducere i et udluftet kabinet til klar og jævn højfrekvens. Den kan bruges i kolonner af rene V8 højttalere eller kombineret med V-SUB'er. IMG_2869.JPG

V-SUB er en højtydende power bass subwoofer, der rummer to lang række neodym-chauffører, 18 "chauffør i basrefleksdesign, der konfronterer med forsiden og en 12" chauffør i et to-kammer-bandpass-design, der kommer fra bagsiden.

V-SUB-subwooferen kan bruges til at supplere V8 højttalere i forskellige mønstre, stakket eller fløjet, enten indbygget over et V8-array eller som en anden linje.

V-SUB (1).jpg

V8 og V-SUB kompakt kraftfulde line array system kan bruges til at følge efterfølgende:

1. Koncert lyd

2. corporate A / V præsentationer

3. bærbare brugere

4. faste anlægsinstallationer

V-SUB (4).jpg